LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #31 Osimhen Paşa dedi: Kendi konunmuş gibi kullan hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam konu başlığını da bir değiştirirsek fena olmaz @Osimhen Paşa hocam ilerIDE işim garanti olsun istiyorsan muhasebe bölümünü de düşünebilir siniz.
Osimhen Paşa dedi: Kendi konunmuş gibi kullan hocam Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam konu başlığını da bir değiştirirsek fena olmaz @Osimhen Paşa hocam ilerIDE işim garanti olsun istiyorsan muhasebe bölümünü de düşünebilir siniz.
Osimhen Paşa Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 22 Temmuz 2025 #32 LasTSHoT_0 dedi: Teşekkürler hocam konu başlığını da bir değiştirirsek fena olmaz @Osimhen Paşa hocam ilerIDE işim garanti olsun istiyorsan muhasebe bölümünü de düşünebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Elimde olsa değiştiririm Masabaşı iş düşünüyorum onu da aklımın bir köşesine yazdım hocam
LasTSHoT_0 dedi: Teşekkürler hocam konu başlığını da bir değiştirirsek fena olmaz @Osimhen Paşa hocam ilerIDE işim garanti olsun istiyorsan muhasebe bölümünü de düşünebilir siniz. Genişletmek için tıkla... Elimde olsa değiştiririm Masabaşı iş düşünüyorum onu da aklımın bir köşesine yazdım hocam
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #33 Osimhen Paşa dedi: Elimde olsa değiştiririm Masabaşı iş düşünüyorum onu da aklımın bir köşesine yazdım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz size deneyimimi aktarabilirim size ulaşabileceğim bir yer varsa (Discord gibi)
Osimhen Paşa dedi: Elimde olsa değiştiririm Masabaşı iş düşünüyorum onu da aklımın bir köşesine yazdım hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz size deneyimimi aktarabilirim size ulaşabileceğim bir yer varsa (Discord gibi)
Osimhen Paşa Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 334 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 22 Temmuz 2025 #34 LasTSHoT_0 dedi: Hocam isterseniz size deneyimimi aktarabilirim size ulaşabileceğim bir yer varsa (Discord gibi) Genişletmek için tıkla... Hocam hiç gerek yok zaten çok zaman harcadınız konuya teşekkür ederim
LasTSHoT_0 dedi: Hocam isterseniz size deneyimimi aktarabilirim size ulaşabileceğim bir yer varsa (Discord gibi) Genişletmek için tıkla... Hocam hiç gerek yok zaten çok zaman harcadınız konuya teşekkür ederim
LasTSHoT_0 Centipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 464 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #35 Osimhen Paşa dedi: Hocam hiç gerek yok zaten çok zaman harcadınız konuya teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yine de bir sorunuz olursa sorabilir siniz.
Osimhen Paşa dedi: Hocam hiç gerek yok zaten çok zaman harcadınız konuya teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim yine de bir sorunuz olursa sorabilir siniz.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.150 Çözümler 40 Yer New York 23 Temmuz 2025 #36 Üniversite hedefin var mı?