Meslek Lisesi Mezunu Hava harp Okuluna Gidebilir Mi ?

Bu sene anadolu lisesi istememe rağmen ailemin baskısıyla Sağlık meslek Lisesine başlayacağım . Ben 4 seneyi bitirdikten sonra hava harp okuluna başvurabilir miyim ? Bu 4 sene içerisinde bu konuyla ilgili gelişme olur mu ?

TİCARET VE MESLEK LİSESİ MAĞDURLARI !!! MESLEK LİSELİ OLUPTA HARP OKULUNA GİRMEK İSTEYENLER !!!! [OKUDUKTAN SONRA İMZA ATMAYI UNUTMA!!!)

her sene bişeler değişiyor 4 seneye nolur kim bilir ?

TİCARET VE MESLEK LİSESİ MAĞDURLARI !!! MESLEK LİSELİ OLUPTA HARP OKULUNA GİRMEK İSTEYENLER !!!! [OKUDUKTAN SONRA İMZA ATMAYI UNUTMA!!!)
@Battleship353 ben bilgisayar öğretmeniyim. O mesajımda da seni kastetmedim senin konunda yazdığım için özür dilerim. Ama senle alakası yok mesajım.

Hava harp okuluyla ne ilgin var :) Pilot eğitimini alıp, makine mühendisliği okursan yolcu uçağı pilotu olursun. Sadece makine olmayabilir başka mühendisliklerde olabilir onu araştırman lazım. Mühendislik gerekmiyor ama iyi bir yerde çalışmak istiyorsan okuman gerekiyor çünkü büyük şirketler mühendis olmayanı pilot olarak almıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı