Meslek lisesi mi Anadolu lisesi mi?

Bedless

Hectopat
Daha fazla  
Büyüyünce PC tamiri falan yapmak istiyorum. Bu işlere çok meraklıyım. Sayısalım berbat.

Büyüyünce PC tamiri falan yapmak istiyorum. Bu işlere çok meraklıyım. Sayısalım berbat.
Meslek liseleri bu dönemde amacının dışında işliyor, okuma amacı olmayan insanlar gidiyor genellikle, benim gözlemimce.

Tabi istisnalar vardır ama, anadoluya gitmeniz eğitim kalitesi ve ortam kalitesi olarak daha iyi olacaktır

Gideceğin okula göre değişir benim yaşadığım yerde meslek lisesi eskiden kötüydü müdürü falan değişti eğitimi sıkılaştı bizim oradaki Anadolu'yu geçti senin eğer akademik olarak çok yeteneğin yoksa meslek lisesine gitmeyi tavsiye ederim. Ama çalışır ederim diyorsan Anadolu.

Çoğu meslek lisesi hayatınızda görmek istemeyeceğiniz şekilde. Eğer kötü olmadığını düşünüyorsanız meslek lisesine gidebilirsiniz ancak üniversite hayaliniz varsa kesinlikle anadolu lisesine gitmeniz gerek.

Hedefimi gerçekleştirmek için hangisi daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…