Meslek lisesi mi yoksa Anadolu mu?

Dr.Mogan

Centipat
Ailem ve yakinlarim meslek lisesine git diyor ama ortamdan dolayı pek gönüllü degilim.

Ailem ve yakinlarim meslek lisesine git diyor ama ortamdan dolayı pek gönüllü degilim.
Meslek lisesine derslerin iyi ise git ve hangi meslek lisesine gideceğine göre değişir ben şahsen sağlık meslekteyim arkadaş ortamı falan bana göre en eglenceli yer meslek ama dersler çok zor

Hocam 2 sene önce bende ortam kötüdür gitmem diyordum gidince kendim ortam yaptım. Ki gittiğim okulun çevresi cidden berbat. Fakat her şey farklı olabilir sende. Benim görüşüm git. Derslerin iyi ise gitmen daha iyi olur.

Ortam için lise seçmeyin iki şekilde de kötü ortam olacak zaten. Üni kazanmayı falan düşünüyorsanız düz lise, meslek öğrenmek istiyorsanız meslek lisesi seçin.

Selam, derslerin iyi ise üniversite planın varsa Anadolu lisesine gidebilirsin ama iyi değilse meslek edinmek için meslek lisesi daha iyidir tabiki karar senin.

Biraz da gelecekte ki planlarına bağlı meslek öğrencem diyorsan Mesleğe git, Üniversite hayallerin varsa Anadolu'ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…