Meslek lisesi vs Anadolu lisesi

23Oesadn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba ben şu an 8. sınıfım LGS'ye bu sene gireceğim. Neyse sadede geleyim. Sizce meslek lisesi mi okumalıyım? Meslek okursam bilişim düşünüyorum çünkü bu alana ilgim var, C# temel ve Blueprint biliyorum iyi bir düzeyde. %15'e filan girerim LGS'de diye düşünüyorum. Sizce Anadolu lisesini meslek lisesini mi tercih etmeliyim? İyi Sosyaller.

Merhaba ben şu an 8. sınıfım LGS'ye bu sene gireceğim. Neyse sadede geleyim. Sizce meslek lisesi mi okumalıyım? Meslek okursam bilişim düşünüyorum çünkü bu alana ilgim var, C# temel ve Blueprint biliyorum iyi bir düzeyde. %15'e filan girerim LGS'de diye düşünüyorum. Sizce Anadolu lisesini meslek lisesini mi tercih etmeliyim? İyi sosyaller.

Meslek lisesine gitme diyeceğim bu kadar.

Gideceğin okul önemli bende meslekte okuyorum ancak birisi derste telefonla oynadı diye disiplin yemiş 30 kişilik disiplin kurulu toplandı ailesi çağrıldı yani disiplinli ve kurallı bir okulda bir sorun olmaz herkes kötülüyor ancak düzgün bir meslek lisesi en iyisidir, eğer okul düzgünse ben meslek öneririm en azından üniversite okumasanda bir mesleğin olacak.

Ha ancak ben üniversite okurum dersen Anadolu seç çünkü meslekte her sene daha çok meslek derslerine ağırlaştırıyorlar temel dersler arka planda hatta 12. Sınıfta matematik dersi hiç yok diye hatırlıyorum.

Merhaba ben şu an 8. sınıfım LGS'ye bu sene gireceğim. Neyse sadede geleyim. Sizce meslek lisesi mi okumalıyım? Meslek okursam bilişim düşünüyorum çünkü bu alana ilgim var, C# temel ve Blueprint biliyorum iyi bir düzeyde. %15'e filan girerim LGS'de diye düşünüyorum. Sizce Anadolu lisesini meslek lisesini mi tercih etmeliyim? İyi sosyaller.

Üniversite hayalin yoksa meslek oku. Eğer ben kesin bu üniversiteye girmem lazım demiyorsan Anadolu çok gereksiz ve boş.

Üniversite hayalin yoksa meslek oku. Eğer ben kesin bu üniversiteye girmem lazım demiyorsan Anadolu çok gereksiz ve boş.

Bende okusam mi okumasammi diye düşünüyorum ama ailem %90 okutacak gibi onlar için ne kadar iyi okuduğum değil elimde bir belge olması gerekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı