Meslek lisesi vs Anadolu lisesi

Okuldan okula göre değişir tabii ama bende meslek okudum aynı şekilde bilişim sabahtan akşama kadar CS oynuyorduk düz derslerde ise hocalar hadi bir an önce okulu bitirinde gidin derdindeler hiçbir ödev yapmıyordum derslerde yazmıyordum ama her türlü geçiyordum devamsızlığın olmadığı sürece meslekte geçersin.

Bu pipet elemanları dövmeye de değmez aslında hocam. Lise 2.sınıfta sinirden oğlanın boğazını sıkıp kan topladığı için az daha disiplin cezasına çarptırılıyordum zar zor orta yolu bulmuştuk. Şu 4 senelik süreçte etse etse 2-4 kavgam rahat vardır o da daha sabredemediğim içindir.

Eline koluna sağlık hocam bu pipetler zaten arkalarına güvenirler çok erkekler ya teke tekte hiçbir hünerleri yok boş laftan başka.

Okuldan okula göre değişir tabii ama bende meslek okudum aynı şekilde bilişim sabahtan akşama kadar CS oynuyorduk düz derslerde ise hocalar hadi bir an önce okulu bitirinde gidin derdindeler hiçbir ödev yapmıyordum derslerde yazmıyordum ama her türlü geçiyordum devamsızlığın olmadığı sürece meslekte geçersin.

Hiç yakalanirim diye korkmuyor muydunuz biz 7. sınıftaki bilişim dersinde enner valencia şarkısı açmıştık (sesini biz duymuyorduk sesi o kadar azdı)az kalsın tutanak yiyorduk.

Hiç yakalanirim diye korkmuyor muydunuz biz 7. sınıftaki bilişim dersinde enner valencia şarkısı açmıştık (sesini biz duymuyorduk sesi o kadar azdı)az kalsın tutanak yiyorduk.

Hormonlardan mıdır yoksa ortamdan mıdır bilemiyorum ama en ufak umrumuzda olmuyordu yaptıklarımız hocalarda öyle ufak şeylerden dolayı tutanakla falan uğraşmazlar zaten lisede 3 4 senaryo var ciddili ceza alacağın çantada yasaklı madde hocaya küfür kavga genel kavga.

Merhaba ben şu an 8. sınıfım LGS'ye bu sene gireceğim. Neyse sadede geleyim. Sizce meslek lisesi mi okumalıyım? Meslek okursam bilişim düşünüyorum çünkü bu alana ilgim var, C# temel ve Blueprint biliyorum iyi bir düzeyde. %15'e filan girerim LGS'de diye düşünüyorum. Sizce Anadolu lisesini meslek lisesini mi tercih etmeliyim? İyi sosyaller.

Ben Anadolu lisesindeyim kötü bir lise olmamasına fen lisesinden sonra gelen bir okul olmasına rağmen okula torpille girebilene şahit oldum. 96 OBP ile alan okul 80 OBP'li öğrenciyi okula aldı mesela. Veya zengin birisinin çocuğu müdürün önünde tespih sallıyor müdür sesini bile çıkartmıyor. Ayrımcılık her yerde var. Biliyorum sen ayrımcılığı falan sormuyorsun ama meslekte okusan Anadolu da okusan bir gün bir yerde hakkın yeniyor illaki. Ben tarihten 90 almama rağmen hoca kağıdımdaki yazıları okuyamadı diye notumu 53'e düşürdü daha geçen dönem. İşin özü meslek mi Anadolu mu ondan ziyade rahat edeceğin geleceğine yönelik mutlu olabileceğin bir okula gitmen. Sen ben ileride bilgisayar dükkanı açacağım diyorsan meslek oku. Ben üniversite okuyup yazılım mühendisi olacağım diyorsan Anadolu'ya git. Sana bağlı her şey.

Ben Anadolu lisesindeyim kötü bir lise olmamasına fen lisesinden sonra gelen bir okul olmasına rağmen okula torpille girebilene şahit oldum. 96 OBP ile alan okul 80 OBP'li öğrenciyi okula aldı mesela. Veya zengin birisinin çocuğu müdürün önünde tespih sallıyor müdür sesini bile çıkartmıyor. Ayrımcılık her yerde var. Biliyorum sen ayrımcılığı falan sormuyorsun ama meslekte okusan Anadolu da okusan bir gün bir yerde hakkın yeniyor illaki. Ben tarihten 90 almama rağmen hoca kağıdımdaki yazıları okuyamadı diye notumu 53'e düşürdü daha geçen dönem. İşin özü meslek mi Anadolu mu ondan ziyade rahat edeceğin geleceğine yönelik mutlu olabileceğin bir okula gitmen. Sen ben ileride bilgisayar dükkanı açacağım diyorsan meslek oku. Ben üniversite okuyup yazılım mühendisi olacağım diyorsan Anadolu'ya git. Sana bağlı her şey.
Katiliyorum. Amcam para karsiliginda birisinin dusuk puanli oglunu guzel bir Anadolu lisesine tek telefonla sokmustu. Hak her yerde yeniyor, torpil her yerde var.

Eger Meslek lisesi guzel bir Meslek lisesiyse (Evyap lisesi gibi) Fen lisesinden sonra degerlendirilmesi gerektigini dusunuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı