Meslek lisesinde başarılı olabilir miyim?

x4manjou

Centipat
Daha fazla  
Merhaba meslek lisesinde mobilya bölümünde okuyorum matematiğim hiç iyi değil ama çizim ve uygulama derslerinde başarılıyım. İleride bu mesleği yapabilir miyim? Sizce makineleri de çok güzel kullanabiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mobilya işleri matematik ister. Ölçümlerde v.b gerekli olur.

@abadestliveled gülme sebebin dostum?

Çizimde başarılı olman artı, lakin yukarıda ki arkadaşında dediği gibi mobilya işleri teorik matematikten çok temel ölçü ve hesaplama üzerine kurulu. Bu alanda kendini geliştirmelisin bu da bol pratik gerektiriyor. Konu hakkında udemy de ücretsiz dersler vardı hatırladığım kadarıyla, göz gezdirebilirsin.

Matematiğinin şuanda kötü olması mesleği yapmana engel değil. Ama sorunu tam anlamadım. Üniversite kısmından mı bahsediyorsun yoksa zanaat anlamında mı?

Tabii ki olabilirsin. İşin pratik kısmı hallolduktan sonra teorik kısmı çokta önemli değil. Yine de aritmetiğini ve ölçü becerini en azından iyi tut.

Hayatının her köşesinde hesap makinesi mi olacak?
Millet dalga geçer.
Millet dalga mı geçer
Vay başımıza gelen haller

Mobilya işleri matematik ister. Ölçümlerde vb gerekli olur.

@abadestliveled gülme sebebin dostum?

Matematiğe kafa yormaya çalışıyorum fakat bazı işlemleri her zaman unutuyorum

Ölçü ve matematiğe çalışmaya başladım biraz ama anlamıyorum nereye nasıl birşey yapacağımı üstesinden geleceğim umarım

Matematiğinin şuanda kötü olması mesleği yapmana engel değil. Ama sorunu tam anlamadım. Üniversite kısmından mı bahsediyorsun yoksa zanaat anlamında mı?
10. Sınıfım üniversite olarakta iç mimarlık düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…