Şu an lojistik bölümünde okuyorum. Sözel derslerim ve ingilizcem iyi ama sayısal derslerim o kadar iyi değil. Bilişim seçmeli miyim?
Seneye Anadolu lisesine gideceğim lojistikte kalmam mantıklı olur mu?Çok zor emin ol aşırı iyi ezber istiyor geç değilse belki alışırsın temelinin yeterli olması lazım.
Seneye Anadolu lisesine gideceğim lojistikte kalmam mantıklı olur mu?
Hocam 9.sınıf bilişim öğrencisiyim. Şu anlık tavsiye ederim phyton dili öğretiliyor. Bilgisayar parçaları hakkında felan tam bilgi var , ben size öneririm.Şu an lojistik bölümünde okuyorum. Sözel derslerim ve ingilizcem iyi ama sayısal derslerim o kadar iyi değil. Bilişim seçmeli miyim?
Hocam 9.sınıf bilişim öğrencisiyim. Şu anlık tavsiye ederim Python dili öğretiliyor. Bilgisayar parçaları hakkında falan tam bilgi var, ben size öneririm.
Hocam bilişim mesleği 9 da kolay , benim sayısalım da kötü ileride ne olucak bilmiyorum. Ama konular kolay.Ama sayısalım kötü diyor ve sen 9 sun 9 kolay 10 aşırı zor 9'u oturtturamazsa devamını getiremez.
Anakart, SSD gibi bileşenlerin tanımları mı yapılıyor? Sınavlar nasıl oluyor birazcık açıklayabilir misiniz? Bileşenler hakkında fazladan bilgim var neyin ne olduğunu biliyorum bilgisayar ile ilgili ama matematiğim iyi değil.Hocam 9.sınıf bilişim öğrencisiyim. Şu anlık tavsiye ederim Python dili öğretiliyor. Bilgisayar parçaları hakkında falan tam bilgi var, ben size öneririm.
Evet hocam anakart , SSD gibi konular var. Bilişim adlı 3 tane ders var. Sınavlar olarak sınavlar aşırı kolaydı tam ezbere otursa olur bu iş. Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü | EBA Portalı bu kitap üzerinden konulara bakabilirsiniz. Kitap verilmiyor bilişim sınıfından bilgisayardan bu pdflere bakıyoruz.Anakart, SSD gibi bileşenlerin tanımları mı yapılıyor? Sınavlar nasıl oluyor birazcık açıklayabilir misiniz? Bileşenler hakkında fazladan bilgim var neyin ne olduğunu biliyorum bilgisayar ile ilgili ama matematiğim iyi değil.
Nesi zor? 10.sınıflara hesap makinesi, 11. sınıflara scratch öğretiyorlar. Berbat bir alan ama kör topal birisi bile yapar o kadar basit ki.Çok zor emin ol aşırı iyi ezber istiyor geç değilse belki alışırsın temelinin yeterli olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.