Merhaba arkadaşlar bu sene lise 1 geçeceğim allahın izniyle ama bir şey aklıma takıldı onu sormak istedim. Ben meslek lisesinde bilişim okursam lise 2 de hangi dersleri görürüm ? Veri tabanı, web programcılığı gibi bir bölüm düşünüyorum.
Meslek lisesine KESİNLİKLE gitme. Puanın yetiyorsa mutlaka ama mutlaka bir anadolu lisesi tercih et. Oradan üniversiteye gidip bilgisayar mühendisliği vs. okuma oranın çok düşük.
Yok zaten ilk 10 tercihim anadolu çıkarsa diye merak ettim. Ama birde meslek okuduktan sonra istediğin üniversiteyi kazanabiliyorsun puan düşmüyor o kanun kalktı.
Yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Bilgisayar mühendisliğini ve ya Bilgisayar öğretmenliği düşüneceksen eğer düz liseden bile daha rahat yerleşirsin. Bilgisayar bölümünden kardeşim
Web tasarımdaki derslerini söyleyeyim sana genel kültür hariç
web tasarım
internet programcılığı
sistem bakım onarım
grafik animasyon
veri tabanı
Hocana ve Sınıf ortamına bağlı istekli arkadaşların olursa çok eğlenirsiniz. yeri geldiği zaman hocanızla counter need for speed under grand 2 bile oynarsınız multi olarak
Ben web programciligi okuyorum. Gayet güzel bolum tavsiye ederim. Oyun muhabbetleri sizin gibi 9.sinifta çok heveslenmistik ama sonradan sıkılıyosun. Oynamadığımız oyun kalmadı