Meslek Lisesinde Bilişim Okursam Hangi Dersleri Görürüm ?

10.sınıftaki dersler : Bilişim Teknoloji Temelleri-Paket programlar-Veri tabanı organizasyonu-Temel Elektronik gibi.
Web de:Web programcılıgı-Veri tabanı-Grafik Animasyon gibi.
Teknik Serviste: Sistem bakım onarım-Elektronik Uygulamalar gibi.

Bende Web e gidicem ama Teknik servis yada Web mi iyidir karar veremedim biraz anlatın.Web zor diye teknik servis istiyorum hangisi daha iyidir.

Arkadaşlar geleceğin olayı yazılımdır bunu kafanıza koyun. Teknik servis okuyunca nolucak alacağın para ne kadar olucak yapmayın kafanızı kullanın gidin web programcılığı okuyun yazılım dilleri öğrenin ben web programciligi okuyorum 11.sınıfım yani gerçekten çok iyi bur bölüm gelecekte her şey artık bana göre mobil yazılıma dönücek.

Vay anasını peki barış 2 şey soracağım dersler zor mu ? Birde şu oyunları okulun bilgisayarında mı oynuyorsunuz yoksa siz mi götürüyorsunuz.

Ya oyunları boşver sen napıcan okulda oyun oynamayı unutun bir şey katmaz size çok merak ediyosan bizim okulumuzda herkes kendi getiriyor notebooklarını isteyen ders aralarında boş derslerde oynuyor. Derslere gelirsek ilk olarak 10sınıfta göreceğiniz temel ders programlama ve temel bilişim bilgileri bunlarda bilişim teknolojileri temelleri dersi gayet kolaydır. Bu forumda olmanda sana birşeyler katmistir temel bilgisayar dersleri kolaydir. Ama c# dilini goruceksiniz ilk olarak çok kolay bir dil değil bunu soyeleyebilirim. Ama her şey sende biter biraz ilgi alaka olucak. Senin kafan şimdiden nerde oyun oynarimda. Bunlari Aşın artik yani küçük çocuk değilsiniz 9.sınıfa gelmissiniz. Özet olarak bisey söylemem gerekirse biraz ilgi gerektiren bir meslek isterseniz herşeyi yaparsiniz bana kolay geliyor...

Barış abi yanlık anladın. Benim kafam nerede oyun oynarım da değil sadece insan merak ediyor evde zaten yeteri kadar oynuyorum. Peki matematik dersleri gibi temel derslerde görüyor musunuz görüyorsanız baskın mı yani normal bir lisede matematik falan çok önemli oluyor. Orta derece çalışırsam kalmam inşallah

Bilişim bolumu zaten matematiktir sayisaldir. Benim gördüğüm derslerde hepsi sayisal nerdeyse bölümün sayisal olduğunu unutmayin bir tek geometri görmüyorum birde biyoloji bunlarda aciklarim var ama bu sene özel derslerle kapatirim.

Şöyle bir şeyde var 9.sınıfta herhangi bir meslek dersi gormuyosunuz bütün liseler 9.sinifta aynidir. 10.sinifta baslar meslek dersleri.

Belki inanmiyicaksin ama 8.sinifta matematiğin 2 gelmisti. Suanki matematik ortalamam 88 bu isler tamamen eğitime bakiyor ilkokulunda ders görmüyorum çok kotu bir semtte oturuyordum şuanda gördüğüm harbinden eğitim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…