Meslek lisesinde kalınmalı mı?

Fear69

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Radeon Rx 580
İşlemci: İ3-9100F
Anakart: Asus Prime H310M-K R2.0
SSD: Ritek 2.5 SATA III 512GB
RAM: 16GB
Bildiğniz üzere bugün tercihlerin son günü ben kararsız kaldım Anadolu lisesine gecsem mi diye. Derslerimde basarili birisiyim. Okulda ilk 10'a girerim. Hedefim elektrik elektronik muhendisi olmak şu anda 10. sinif elektrik elektronik bölümünde eğitim görmekteyim. Sizce kendi bölümümde kalıp YKS'ye calısmalı mıyım? Yoksa Anadolu lisesine nakil mi aldırmalıyım?

Aslında M.T.O.K açısından meslek lisesinde kalmanız iyi olabilir. Eksikliği de 11 ve 12. sınıfta yoğun şekilde Matematik ve Fen derslerini görmeyecek olmanız.

ATP iseniz kalın M . T. O. K işinize yarayacak bir şey AMP iseniz Anadolu'ya geçin bence. E. E. M okumakta istiyorsunuz hem. AMP de 12. sınıf 3 gün staj 2gün okul oluyor ders çalışamazsın.
Atp de yazın staj olursun okulun başladığı zaman staja gitmeyip seni üniversiteye hazırlarlar.

Bildiğniz üzere bugün tercihlerin son günü ben kararsız kaldım Anadolu lisesine gecsem mi diye. Derslerimde basarili birisiyim. Okulda ilk 10'a girerim. Hedefim elektrik elektronik muhendisi olmak şu anda 10. sinif elektrik elektronik bölümünde eğitim görmekteyim. Sizce kendi bölümümde kalıp YKS'ye calısmalı mıyım? Yoksa Anadolu lisesine nakil mi aldırmalıyım?

Elektrik elektornikten üniversite düşünüyosan meslek lisesinden zor ben elektrik elektornik 11. sınıfım 3gün atölye 1 gün 3 ders edebiyat sonra bomboş beden sağlık falan var bir cuma kültür dersleri görüyoruz tarih, felsefe, edebiyat, din, İngilizce.

(Atp)Anadolu teknik misiniz Anadolu meslek(AMP) mi?

AMP maalesef hocam. Nakili iptal etmistim bu arada.

Aslında m. T. O. K açısından meslek lisesinde kalmanız iyi olabilir. Eksikliği de 11 ve 12. sınıfta yoğun şekilde matematik ve fen derslerini görmeyecek olmanız.

Hocam AMP ögrencisiyim ya 11 12 de hiç görmüyoruz yani.

Aslında m. T. O. K açısından meslek lisesinde kalmanız iyi olabilir. Eksikliği de 11 ve 12. sınıfta yoğun şekilde matematik ve fen derslerini görmeyecek olmanız.

Hocam bir de meslek lisesi kolay olduğu için OBP yüksek olacak bir artısı olmaz mı?

Son düzenleme:
AMP maalesef hocam. Nakili iptal etmistim bu arada.

Hocam üniversite hayaliniz var elektrik mühendisliği bence ayrıl bende bilişim okuoyrum benim de AMP ya da benim gibi yapabilirsiniz mezuna kalıp 1 sene sonra girebilirsiniz o sırada isterseniz dershane ya da evde video izleyerek çalışırsınız. M. T. O. K ile elektrik öğrencileri bilgisayar mühendisliğide seçebiliyor sana ek puan olarak. Yoksa 3 gün staj 2 gün okul ile üniversite kazanmak çok zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı