Meslek lisesinde okumak nasıldır?

lgs24ogrencisi

Femtopat
Daha fazla  
Bugün LGS tercih sonuçları açıklandı ve ben LGS puanım ile liseye yerleştim atp ve AMP şubeleri farklı sınıflarda mı eğitim görüyor, ve atp, AMP ve bölüm seçimi hangi tarihte olacak?

Bugün LGS tercih sonuçları açıklandı ve ben LGS puanım ile liseye yerleştim atp ve AMP şubeleri farklı sınıflarda mı eğitim görüyor, ve atp, AMP ve bölüm seçimi hangi tarihte olacak?
AMP bölümünde 11 12 de matematik fen dersleri yok 12 staj var ATP bölümünde 11 12 de dersler var fakat 10 ve 11 yazında staj yapıyorsun. AMP ATP seçimide 10 sınıfta oluyor.

Mimarlık hayalim olmasa bende meslekte okurdum. Kötü gibi gözüküyor. Ama meslek öğrenmek altın bilezik gibidir.

Şu an Anadolu lisesine gidiyorum. Bana hiçbir farkı yok. Dershanenin ve özel derslerin katkısı oluyor.

Bende meslek lisesinde okuyorum yazılım bölümündeyim okulum sayesinde yurt dışında bile gittim meslek lisesi diye eziklemiyorlar seni hem mesleğin elinde hem okulun.

Atp olarak giderseniz bölüm seçimi yapmış olarak gidersiniz ancak AMP olarak giderseniz 9.sinifin 3 ya da 4. haftasında seçim yaparsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı