Meslek lisesinde okunmalı mı?

Hocam size önerim, elektrik elektronik okuyun, yeter ki meslekte kalın. Gelecekte yapacağınız iş garanti olur.
Türkiye'de iş mi var da adam işe alınsın? Anadolu okuyup ortalama bir eğitim alıp aşırı derecede çalışırsa çok iyi üniversite kazanıp geleceğini kurabilir.
Dostum Türkiye'de yapacağın meslek, sen o işte iyiysen garantidir. Hele ki meslek lisesi okursan. Mesleğini bilmek, üniversite okumaktan daha önemli. Elektrik ve bilişim gibi bölümlerde iyiyseniz, işiniz garanti olur. Ön saflara çıkarsınız.

Ders olarak sözel derslerim iyi sözel seviyorum ama sayısal derslerim iyi değil sayısal sevmiyorum zaten.

@CovidTR, sayısal dersleri sevmek zorundasınız, yapacak bir şey yok. Sözel bölümde adam akıllı bölüm yok.

Diyorum ya okul elektrik elektronik bölümüne geçmemi istemiyor her seferinde bize bir bahane uyduruyorlar bölüm değiştirmek yasak diyorlar ya da sistem kapanmış diyorlar.

@CovidTR, CİMER'e yazmayı unutma.

Diyorum ya okul elektrik elektronik bölümüne geçmemi istemiyor her seferinde bize bir bahane uyduruyorlar bölüm değiştirmek yasak diyorlar ya da sistem kapanmış diyorlar.
Hocam yok öyle bir şey. Gidin şikayet edin MEB'e. Benim bir arkadaşım, Elektrik elektronikten, Bilişim bölümüne geçti.

@CovidTR, sayısal dersleri sevmek zorundasınız, yapacak bir şey yok. Sözel bölümde adam akıllı bölüm yok.

Sayısal yapamıyorum sayısal da matematik geometri ve fizik dersim iyi değil.
Hocam yok öyle bir şey. Gidin şikayet edin MEB'e. Benim bir arkadaşım, elektrik elektronikten, bilişim bölümüne geçti.

Benim okulumda. Bilişim bölümü yok.

@CovidTR, yapmak için hiç uğraştınız mı? O dersi yapmak için çaba sarf ettiniz mi?

Hocam meslek lisesi Anadolu lisesinden çok daha iyi emin olun. Üniversite sınavlarında ekstra puan ve en kötü üniversite okumasanız bile illa bir meslek biliyorsunuz olacak. Anadolu da bu durum çok farklı meslek lisesinde kalmanız çok iyi olur son karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…