yigitrocks
Kilopat
Daha fazla
Hangi anadolu lisesinde okuduğuna bağlı. Ben 475 Teog puanıyla İstanbul’da anadolu lisesinde son senem. Bizim okulda son gün sınava çalışmayla dönem sonu teşekkür bile alman imkansız. Sınavlar öyle son gün çalışayım yapayım kafasında değil.Hocam kusura bakma da bu sınıfta kalma işini hiçbir zaman anlayamadım ya. Hiç çalışmadan çok rahat teşekkür alıyorum. Sınavlara son gün çalışırım. Dersi derste dinlerim. Ödevlerimi cevap anahtarından yaparım. Böyle yapmama rağmen taktir ile anadolu lisesinden mezun oldum 85 ile.
Derslerine çalışırsan anadolunun onu daha açık. Oturup şöyle bir baksan anlayamayacağım ders yok cidden söylüyorum.
Fazla iyimser düşünmüşsünüz bence. Her lisede serseri tiplerin olabileceği ayrı bir konu, meslek liselerinde sayılarının çok fazla olması apayrı bir konu. Anadolu ve Fen liselerinde bu oran çok daha düşük. Meslek liselerinde ''serseri'' tipi hariç birini bulmak çok zor.İş öğrencide biter. Serseri, iti, kopuğu her lisede var artık, anlayın şunu.
Buyrun benim. Ben bilgisayar konusunda tamamiyle zevk için takılsam da yani bilgisayar hakkında bir bölüm okumak istemesem de bilgisayarlardan az çok anlarım.Bu forumdaki 15 yaşında olun arkadaşlar bile taş çıkartır onlara...
İlçede sadece 1 tane mesleki ve teknik anadolu lisesi var.Meslek liselerinde ATP diye bölümler var. Teknik program deniyor. Dersler Anadolu Lisesiyle aynı gibi. ATP bulunduran bir lise varsa gidebilirsin en azından üniversite düşünürsen bir sene mezuna kalırsın. Hem de dersleri almış olursun en azından kafanda biraz da olsa bilgi olur. Normal meslek lisesinde son iki senen boş geçer.