Meslek lisesinde YKS için nasıl çalışılmalı?

utnyy

Hectopat
Şu an 11. sınıf meslek lisesi elektrik bölümü okuyorum, meslek derslerimde ve normal derslerde notlarım yüksek fakat Anadolu liselerine kıyasla matematik de temel matematik görüyoruz yani AYT kısmıyla ilgisi yok, bunun yanında fizik, kimya, biyoloji de yok.

4 yıllık elektrik mühendisliği istiyorum, RTE üniversitesi var Rize'de tamam 2023 taban puanı 307 matematiğim kötü ama iyi anlatan hocalar sayesinde iyi anlayabiliyorum yani anlayamamam hocaya bağlı; şu anki hocada aynı anlatış stili çok kötü, ortaokulda çok çalışkan değildim 80 civarı ortalamayla bitiriyordum 9-10 güzel geçti fena değildi

Benim aklımda çok soru var, ne yapmam gerekiyor? 12'de staja gideceğiz YKS'ye hazırlanmak istiyorum stajda devlete de gidebilirim bunun için ama özele gidersem mesleği daha iyi öğrenirim.

Veya bu sene sadece matematiği ilk 12 konu başta olmak üzere kamplarla birlikte halletmeye düşünüyorum, sizin düşüncelerinizi tavsiyelerinizi dinlemek uygulamak isterim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Notlarım yüksek fakat Anadolu liselerine kıyasla matematik de temel matematik görüyoruz yani AYT

Öncelikle OBP'ni yüksek tut ama sakın ama sakın rehavete kapılma!
12 zorlu süreç YKS çalışamayabilirsin söyleyeyim bende mezunum meslek lisesinden şu an var gücünle YKS çalış matın yoksa özel mat hocası durumun yoksa al temel atma garantili kampla git. 12 de böyle yaparım şöyle yaparım düşünme bak aynısı başıma geldi Mercedes'te staj yapmama rağmen tabii ondan önceki yer aşırı kötüydü psikolojik olarak bittim. Dediğim gibi dershane vs özel hoca bunları bence 11 de hallet meslek lıselıler ıcın 11, 12 yerine geçer benim gözümde 12 de boş zaman kalmıyor. İstediğiniz sorabilirsin takıldığın bişey varsa?

Öncelikle OBP'ni yüksek tut ama sakın ama sakın rehavete kapılma!
12 zorlu süreç YKS çalışamayabilirsin söyleyeyim bende mezunum meslek lisesinden şu an var gücünle YKS çalış matın yoksa özel mat hocası durumun yoksa al temel atma garantili kampla git. 12 de böyle yaparım şöyle yaparım düşünme bak aynısı başıma geldi Mercedes'te staj yapmama rağmen tabii ondan önceki yer aşırı kötüydü psikolojik olarak bittim. Dediğim gibi dershane vs özel hoca bunları bence 11 de hallet meslek lıselıler ıcın 11, 12 yerine geçer benim gözümde 12 de boş zaman kalmıyor. İstediğiniz sorabilirsin takıldığın bir şey varsa?

Özel hocaya ayıracak vaktim yok dershaneye de okuldan sonra spora gidiyorum sonra eve geliyorum zamanım çok kısıtlı oluyor kaynak almaya imkanım var ama tam olarak hala neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum kafam karışık nereden neden başlasam bilmiyorum okuldaki hocalar da hiçbir şekilde yol göstermiyor nasıl olsa meslek lisesine gelmişler liseyi bitirip yollarına bakar kafasıyla bakıyorlar. Geçen sene Antrenmanlarla Matematik almıştım çok araştırmamıştım1 ve 2'yi aldım bunlarla ilk 12 konuyu YouTube'da kamplarla bitirip daha sonra farklı kaynaklara geçsem nasıl olur sizin akademik durumunuz nasıldı şu an ne durumdasınız sizce deneme alıp kendimi denemeli miyim?

Son düzenleme:
Göstermiyor nasıl olsa meslek lisesine gelmişler liseyi bitirip yollarına bakar kafasıyla bakıyorlar.

Öncelikle sana güzel bir önerim olacak bunun farkına varman güzel bizde de aynen öyleydi ki okuldakı rehber hocaları bılgısız cıktı verıyor programı sana tavsıyem kocluk alman şu an koçluk alırsan bu tür soruları hepsıne yardımcı olur koçun bende şu an koçla ilerliyorum mesela Antrenmanlarla Matematik eski kaldı artık güncel yeni güzel kitaplar var sana önerim koçluk alman şu an indirimli bir şekilde bende yararlandım buradan söylesem ban yerim yoksa söylerdim. Instagram varsa yazın ekleyeyım?

Öncelikle sana güzel bir önerim olacak bunun farkına varman güzel bizde de aynen öyleydi ki okuldakı rehber hocaları bılgısız cıktı verıyor programı sana tavsıyem kocluk alman şu an koçluk alırsan bu tür soruları hepsıne yardımcı olur koçun bende şu an koçla ilerliyorum mesela Antrenmanlarla Matematik eski kaldı artık güncel yeni güzel kitaplar var sana önerim koçluk alman şu an indirimli bir şekilde bende yararlandım buradan söylesem ban yerim yoksa söylerdim. Instagram varsa yazın ekleyeyım?

utkannbatttal buyurun ekleyin.

İstek?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı