turkish66666
Femtopat
Daha fazla
Merhaba adım alperen, ben geçen sene yani 9. sınıfta iğrenç bir okula geldim OBP puanı ile OBP puanım ise 90'dı yani istediğim okula gidebiliyordum yakınımdaki, fakat ben salaklık edip bu okula gittim ve annemi babami dinlemeyerek şeytana uyarak bilişim bölümü seçmem gerekirken makine bölümü seçtim ve geçen seneden beri 1 yıldır yani çok darlanıyorum ve kendimle beraber annnemi babamı da darlıyorum, okulda düzgün eğitim verilmiyor okuma imkanım neredeyse sıfır ve ben okumak istiyorum, bu sene de yıl sonu ortalamam 73 idi. Fakat çoğu kopyayla falan oldu çünkü okulda kimse ders çalışmıyordu kalem getirmiyorlardı, çanta getirmiyorlardı, bunların arasından benim de düzgün ders çalışasım gelmedi. Matematik edebiyat gibi ezber gerektirmeyen derslerde kendim çalıştım. Ortaokulda fakat kopya falan çekmiyordum eğer takıldığım bir yer olursa arkadaşlarıma soruyordum ve zaten ortalamam 80'in altına düşmüyordu kesinlikle... Fakat burada dediğim gibi dersle alakası olan yoktu tek başımaydım. Şu anki okulumda da erken staj şansı var bizim dilimizde meshem diye geçiyor ve bu sistem şu şekilde; okul günlerinde 4 gün çalışıyoruz 1 gün okula geliyoruz ve bu şekilde mesleğimizi öğreniyoruz. "sizce Anadolu lisesine geçersem başarılı olur muyum? Sizce anadoluyamı geçmeliyim yoksa meshem diye anlattığım programamı?
ÇOK ACELESİ VAR LTFEN CEVAPLAYIN..
ÇOK ACELESİ VAR LTFEN CEVAPLAYIN..