Meslek lisesinden Anadolu'ya geçilir mi?

AdnanG

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar, meslek lisesi okuyorum 11 sınıf öğrencisiyim. Memur olmak istemiyorum, universite sınavına girmek istiyorum ama 17 saat meslek dersi var. Seneye de staj yüzünden dershaneme yetişememe gibi bir ihtimal var. Şu an ortalamam 89, bizim lisemiz kolay sayısal dersleri görmüyoruz sadece 2 saat matematik var temel, ben Anadolu'ya geçsem zorlanabilirim. O risk de var, dersler zor gelir mi?

Anadolu'da dersleri çok rahat geçersin, ama düz lise işte.

Arkadaşım okulu için zor diyor günde 4 5 saat ders çalıştığı halde ben sınavdan öne çalışıp ortalamamı 90 yaptım ama orada öyle olmayabilir bir de neye göre nakil alıyorlar.

Arkadaşım okulu için zor diyor günde 4 5 saat ders çalıştığı halde ben sınavdan öne çalışıp ortalamamı 90 yaptım ama orada öyle olmayabilir bir de neye göre nakil alıyorlar.

12 sınıfta geçiş var mı?

Son düzenleme:

12 sınıfta geçiş var mı?

11. sınıfta geçiş yok sanırım. 12'de var mı bilmiyorum muhtemelen yoktur. Sorumlu derslerden dolayı.

12 sınıfta geçiş var mı?
benimde ortalama 79 meslekteyim geçsem kalırmıyım korkusuyla nakil veremiyorum?

Eğer anadoluda sayısal seçersen meslek lisesinde tyt gördüğün için çok zorlanırsın.Eşit ağırlık veya sözel seçersen de tyt görüyorsun.Yani seçeceğin bölüme bağlı zorlanman ama zorlanacaksın biraz hatta biraz dan daha fazla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı