Meslek lisesinden Anadolu'ya geçilmeli mi?

Fear69

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Radeon Rx 580
İşlemci: İ3-9100F
Anakart: Asus Prime H310M-K R2.0
SSD: Ritek 2.5 SATA III 512GB
RAM: 16GB
Meslek lisesinde okuyorum. 10 sinifa gectim. Aklimda Anadolu'ya gecmek gibi bir fikir var fakat terredütlerimde var elektonik Dalin'i sectim o gelecek inşallah Anadolu'ta gitsem YKS sinavini gecemezsem issiz kalirim diye korkuyorum. Sizce Anadolu'ya gecmeli miyim?

Meslek lisesinde okuyorum. 10 sinifa gectim. Aklimda Anadolu'ya gecmek gibi bir fikir var fakat terredütlerimde var elektonik Dalin'i sectim o gelecek inşallah Anadolu'ta gitsem YKS sinavini gecemezsem issiz kalirim diye korkuyorum. Sizce Anadolu'ya gecmeli miyim?

Kazanamazsan mezuna bırakırsın da bunları düşünmek için daha çok erken. Adamakıllı çalışırsan çok rahat kazanırsın.

Ben 2 yıl meslekte okudum pazarlama üzerine 2 yıl Anadolu'da okudum Anadolu çok daha iyiydi benim adıma şu ana mezun oldum iyi ki de geçmişim hem yapamazsan Anadolu'da geri nakil alabilirsin.

Kazanamazsan mezuna bırakırsın da bunları düşünmek için daha çok erken. Adamakıllı çalışırsan çok rahat kazanırsın.
Hocam ben normalde zekiyim sinavsa ilk 50 binede girerim 20 binede. Olay isimin en iyisi olmak icin hangi liseye gitmeliyim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı