Meslek lisesinden Anadolu'ya geçmek mantıklı mı?

Hocam şimdi ben bu yanıttan sonra bir konu daha açabilirim belki şimdi size olayı baştan anlatmak istiyorum ben 9 ve 10. sınıfı meslek lisesinde mobilya bölümünde okudum 10. sınıfta mobilya bölümünden başka bir bölüme geçmek istedim olmadı benim de umudum yoktu zaten 11. sınıfta öyle bir nakil denedim ilk hafta mobilyadan bilişime başvuru açtım sonra o nakil onaylandı nakili onaylayan müdür beni yanına çağırıp 11 de bölüm değiştirme yok ben seni yanlışlıkla onayladım dedi ve şimdi beni mobilyaya geri göndermeleri çok zormuş ve buradaki bilişim derslerinde de aşırı zorlanıyorum bana bir fikir verebilir misiniz düşünmekten uyuyamıyorum zaten dedem ve bazı yakınlarım vefat etti şu an her şey ustume geliyor ne yapacağımı bilmiyorum biraz uzun oldu özür dilerim.

Ve müdür beni 11 de bölüm değiştirme yok sen buradan mobilyadan bilişime geldiğin için MEB müfettişleri beni açığa alır seni başka okula bilişime yollayacağım dedi izinsiz bir şekilde yolladı burada da arkadaşım falan kimsem yok saat sabah 8.30 akşam 18'e kadar oradayım bir de vefat haberlerinden sonra ağlıyorum sabahtan akşama kadar ne yapacağım bilmiyorum zaman da geçmiyor :(

@333365
Veliniz müdür ile görüştü mü?

Veliniz müdür ile görüştü mü?

Hocam görüştük şu an bilişimde kalsın dediler ama 2 senedir bir şey görmedim bölüm derslerinden de 50-60 falan alıyorum bölüm dersleri olmadan ortalamam 75'di onlar girilince şimdi 62-65'e kadar düştü Anadolu'ya geçsem kalır mıyım ve bu dönem belge getirmek istiyorum belge alabilir miyim ne kadar düşer tavsiyeleriniz nelerdir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00