Meslek lisesinden Anadolu'ya geçmek zorlar mı?

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
Ben meslek lisesinde okuyorum. Olduğum okul 9'da başlıyor 17'de bitiyor. Okulda full keko var, zorbalığa uğruyorum. Bilişim bölümündeyim ama anlamıyorum ama ders çalışan birisi değilim. Geçen sene 9. sınıf kopya çekerek sınıfı geçtim. Ders çalışamıyorum, anca 1-2 saat. Anadolu lisesi zor mu yoksa aynı mı? Şu an 10. sınıfım ve okul 1 saat mesafe.

Bende Anadolu lisesinden meslek lisesine geçtim tekrardan Anadolu lisesine geçeceğim. Benim önerim üniversite düşünüyorsan Anadolu lisesine geç. ancak şu konuda uyarayım meslek lisesi ve Anadolu lisesi müfredatları aynı olmadığı için 9.sınıf yıl sonu ortalaman düşecek ve görmediğin dersleri sorumluluktan vermek zorunda kalacaksın. 2.olarak meslek lisesinde kopyayla geçtiysen Anadolu lisesinde çok fazla zorlanırsın önerim ticarethane gibi olan devlet destekli özel okullardan birine gitmen önceden sınav sorularını vb. veriyorlar ya da senaryoyu soruyolar genel olarak yoksa sınıfı geçmen çok zor.

10.

Bende Anadolu lisesinden meslek lisesine geçtim tekrardan Anadolu lisesine geçeceğim. Benim önerim üniversite düşünüyorsan Anadolu lisesine geç. ancak şu konuda uyarayım meslek lisesi ve Anadolu lisesi müfredatları aynı olmadığı için 9.sınıf yıl sonu ortalaman düşecek ve görmediğin dersleri sorumluluktan vermek zorunda kalacaksın. 2.olarak meslek lisesinde kopyayla geçtiysen Anadolu lisesinde çok fazla zorlanırsın önerim ticarethane gibi olan devlet destekli özel okullardan birine gitmen önceden sınav sorularını vb. veriyorlar ya da senaryoyu soruyolar genel olarak yoksa sınıfı geçmen çok zor.

10. Sınıfım dersleri zormu peki Anadolu'nun çok ders çalışan biri değğilim 1-2 saar.

10.

10. sınıfım dersleri zormu peki Anadolu'nun çok ders çalışan biri değğilim 1-2 saar.

Eve geçince o gün gördüğün konuları tekrar et. Her cumartesi pazarda 2-3 saat o hafta gördüğün konuları tekrar et ve test çöz ben bu şekilde (sadece cumartesi pazar konu tekrarıyla) çoğu derslerde yatarak 87 ortalamayla geçtim ancak derslerden çok anlamayan biriysen derslerde uyuma dinle dersi. (ek: Sınavlardan önce ise senaryolardaki konu dağılımlarına göre her dersten kendine not çıkar arkadaşlarında çıkarsın sınav önceki derslerde birbirinizin notlarını birbirinize anlatarak ders çalışın.)

Eve geçince o gün gördüğün konuları tekrar et. Her cumartesi pazarda 2-3 saat o hafta gördüğün konuları tekrar et ve test çöz ben bu şekilde (sadece cumartesi pazar konu tekrarıyla) çoğu derslerde yatarak 87 ortalamayla geçtim ancak derslerden çok anlamayan biriysen derslerde uyuma dinle dersi.

Anadolda zorbalar kekolar oluymu.

Eve geçince o gün gördüğün konuları tekrar et. Her cumartesi pazarda 2-3 saat o hafta gördüğün konuları tekrar et ve test çöz ben bu şekilde (sadece cumartesi pazar konu tekrarıyla) çoğu derslerde yatarak 87 ortalamayla geçtim ancak derslerden çok anlamayan biriysen derslerde uyuma dinle dersi. (ek: Sınavlardan önce ise senaryolardaki konu dağılımlarına göre her dersten kendine not çıkar arkadaşlarında çıkarsın sınav önceki derslerde birbirinizin notlarını birbirinize anlatarak ders çalışın.)

Okuldan okula değişir. Merkezi yerleşimden veya OBP'den (85 altı) gidiyorsan yüksek ihtimalle vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı