Arkadaşlar merhaba, sizlere birkaç sorum olacak. Ben şu an 10.sınıfım, meslek lisesinde elektrikli araçlar bölümündeyim. 1 sene sonra 11.sınıf'ta staj göreceğiz. Fakat ben AMP öğrencisi olduğum için, 11.sınıfta biyoloji, fizik, kimya gibi dersler olmayacak. Üniversite sınavı için bu bir dezavantaj gibi gözüküyor. Matematik temelim yok. Bayağı zayıf ama yabancı dilim ve tarih coğrafya gibi derslerim çok iyidir. Benim minimum 2 senelik üniversite hedefim var. Fakat üniversiteler nasıl işliyor, hangi sınavlar var? Nasıl öğrenci alıyorlar hiçbir fikrim yok. Kısacası AMP öğrencisi olacağım için üniversite sınavında hiçbir şey yapamayacağım gözüküyor. Sizce ben hangi sınavlara girmeliyim? Nasıl bir rotasyon izlemeliyim? Konu ile ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Teşekkür ederim.
Ekstra: Elektrikli araçlar türkiyede çok yaygın olan bir bölüm değil. Bu bölümün üniversitesi izmir'de filan var mı?
Ekstra: Elektrikli araçlar türkiyede çok yaygın olan bir bölüm değil. Bu bölümün üniversitesi izmir'de filan var mı?