Meslek lisesinden imam hatibe geçiş

Merhaba, idareci okulun son haftasına kadar nakil işlemi yapabilirsiniz dedi bana.

Lakin nakil işlemi için girdiğimde vereceğim görseldeki sorunla karşılaşıyorum. Bitti mi artık işim, daha nakil vb. hiç bir şey yapamaz mıyım, bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamadıysam üç hafta önce sistem kapatılmış, nakil olacağın okul idaresiyle görüştün mü? Belki o şekilde yönlendirilmen daha doğru olur.

Bir dahaki dönem başvurursunuz geçmiş maalesef.
İdareci dönem sonuna kadar yapabilirsiniz demişti, 15 Tatilin içindeyken yapabilir miyiz?
Yanlış anlamadıysam üç hafta önce sistem kapatılmış, nakil olacağın okul idaresiyle görüştün mü? Belki o şekilde yönlendirilmen daha doğru olur.
Evet, 2-3 ay önce dönem sonuna kadar vaktiniz var demişti.
Lakin şimdide bu sıkıntı, İdareci dönem sonuna kadar yapabilirsiniz demişti, 15 Tatilin içindeyken yapabilir miyiz?

Ben nakil olurken önce gideceğim okul idaresi ile görüştüm (boş kontenjan vs.) daha sonra kendi okulumun idaresine gidip başka bir okula devam edeceğimi belirttim, işlemleri onlar yapmıştılar ben bir şey yapmamıştım. Sen direkt idare ile görüş. Yani 15 tatilde yapabilirsin diye düşünüyorum çünkü çoğu arkadaşım dönem içinde dahi okul değiştirmişti.

2. Dönem içindemi değiştirdiler okul? bu arada meslek lisesi 10.sınıfım ben,
Konuşcam birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…