Tamamdır sağ olun bizijm burada 400 üstü lise yokta MSÜ'ye gitmek istiyorum meslek lisesi kazancam diye ödüm kopuyordu burada teknik Anadolu lisesi var ona giderim en kötü.
Tamamdır sağ olun bizijm burada 400 üstü lise yokta MSÜ'ye gitmek istiyorum meslek lisesi kazancam diye ödüm kopuyordu burada teknik Anadolu lisesi var ona giderim en kötü.
Çalışırsanız neden olmasın ama anneniz bir konuda haklı arkadaş çevresi vs. sizi engelleyebilir.Meslek lisesine gidersem herhangi bir üniversitenin sınavına girip o üniversiteye gidebilir miyim? Yoksa direkt okul biter mi? Annem meslek lisesine git de hayatın kararsın diyor.
Ekranınızda kimliğim ve sınav notlarım gözüküyor sanırsam.Giremeyeceğin imam hatip liseleri var, bu kadar küçümseme.
Küçümsemedim. Temel derslerin saatleri diğer okullara göre daha az olduğu için sadece örnek verdim. Amacım sadece literatürde herhangi bir liseden mezun olan kişinin üniversite sınavına katılma hakkı olduğunu belirtmekti.Neden küçümsüyorsun ki? Ayrıca çok yüksek puanlı imam hatipler de var.
Meslek lisesine gidersem herhangi bir üniversitenin sınavına girip o üniversiteye gidebilir miyim? Yoksa direkt okul biter mi? Annem meslek lisesine git de hayatın kararsın diyor.
Cahil bir şekilde imam hatipe giden insanları aşağılıyorsun, notlarını görmeme gerek yok. Yüksek derece amaçlayan herkes Türkiye'deki sayılı imam hatip liselereni bilir, bunlar gayet kaliteli liselerdir.Ekranınızda kimliğim ve sınav notlarım gözüküyor sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.