butcesizgameriste
Picopat
Arkadaşlar sınıftaki 3 4 kişiden korkuyorum, çünkü bana hem sözel hem de fiziksel zarar veren kişiler bana her gördüğümde psikolojim bozuluyor, bir de ne hikmetse yakamı da bırakmıyorlar sınıfta mesela kaçacak yer arıyorum koridorlarda da aynı şekilde, mesela gelmedikleri günde mutlu oluyorum, her an benimle muhatap olacaklar diye ondan hep kaçmaya çalışıyorum rahatsız oluyorum resmen konuşmalarından, bıktırdılar kin tutturdular, bir de adımlada hitap etmiyorlar, özet geçecek olursam bu yıl son 12'yim zaten okula 2 gün geliyorum iyi güzelde bu okul bitince bunlardan kurtulmuş olacağım fakat daha beter insanlar benim peşimde olacak her şey eskisine dönmeyecek ben yine öz güvensiz, korkak, cesaretsiz, utangaç... Biri kalmaya devam edeceğim, hepsini bu okula bağlamam normal mi, yoksa gerçekten psikolojim mi bozuk, dershaneye giderken bile korkuyorum milletten acaba bana bir şey yapacaklar mı diye, ek olarak staj yaptığım fabrikada adamlar anladı öz güvensiz kendini ezdiren biri olduğumu zaten ikide bir sessiz sessiz deyip duruyorlar, bilerek saçma sapan sapık sapık sorular sorarak daha da konuşmamı engelliyorlar, onlarda başladı zorbalığa artık onlardan da nefret etmeye başladım zaten dediler böyle öz güvensiz kalırsan daha çok eziliceksin diyor. Bir de diyelim stajdaki adamlarla bile korkuyorum konuşmaya ha zorluyorlar mecbur muhatap oluyorum onda da sesim titrek çıkıyor zaten yüzüme de vuruyorlar sağ olsunlar.
Hani bu nasıl geçecek arkadaşlar dershaneye her gün aynı kıyafetle gelmekten de bıktım kendime kıyafetde alamıyorum inceyim hiçbir şey beğenmiyorum olmuyor da, kızlarla da konuşamıyorum (yine erkek lisesinden kaynaklı sorun )herkes mis gibi ortaya bir muhabbet açıp konuşuyor fakat bende katılsam, kes sesini falan derler diye korkuyorum ya da sesim titrek çıkar diye.
Ortaya karışık yazdım vallahi artık anlayana helal olsun.
Hani bu nasıl geçecek arkadaşlar dershaneye her gün aynı kıyafetle gelmekten de bıktım kendime kıyafetde alamıyorum inceyim hiçbir şey beğenmiyorum olmuyor da, kızlarla da konuşamıyorum (yine erkek lisesinden kaynaklı sorun )herkes mis gibi ortaya bir muhabbet açıp konuşuyor fakat bende katılsam, kes sesini falan derler diye korkuyorum ya da sesim titrek çıkar diye.
Ortaya karışık yazdım vallahi artık anlayana helal olsun.
Son düzenleyen: Moderatör: