Meslek lisesine gidlir mi?

Katılım
7 Ekim 2022
Mesajlar
101
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben daha liseye geçmedim 8. sınıf öğrencisiyim. Liseye geçmemede az kaldı denebilir bu yaz sınava gireceğim. Notlarım ortalama diyebilirim Türkçe 90 matematik 80 civarları fakat ben Anadolu lisesi değil de daha cok meslek lisesi istiyorum. Adana Seyhan'da yaşıyorum burada ki okullara çok aşina değilim fakat kişiligimden dolayı zorbalama olaylarından korkuyorum. Ben genel olarak arkadaş ortamında aktif şaka yapan biriyim fakat gözlüklü sakin bir çocugum keko tipli değilim. Ondan genel olarak kekolar kavgaya karışıyor çevrem yüzünden bir şey yapamıyorlardı ortaokulda ben utangaç bir çocugum hiçbir meslek bilgim yok hızlı öğrenir miyim bilmiyorum hayatımda işe vs. girmedim öğrenmek istiyorum yapabilir miyim ustaların önünde utanır mıyım deneyimleriniz nedir yardım edin kardeşinize.
 
Hangi bölüm olduğuna bağlı.
 
Sakın gitme o cehenneme en kötü Anadolu lisesi bile meslek lisesinden iyi senin yapman gereken liseyi çok iyi geçirip ortalam bir Anadolu Üniversitesi kazanman.
 
Sakın gitme o cehenneme en kötü Anadolu lisesi bile meslek lisesinden iyi senin yapman gereken liseyi çok iyi geçirip ortalam bir Anadolu Üniversitesi kazanman.
Hocam anadolu lisesini kazanacağımı düşünüyorum ben ailem vs.de çalışmayı sevmiyorum notlarım ondan bu sekil ortalama fakat denemelerde iyi sonuclar elde ediyorum asıl olay şu benim meslek gitmek istemem biraz para için meslek öğrenmek icin

Bilişim varsa onu seçin.
Hocam bilgisayarlara cok ilgim var genel olarak, Web tasarımcılıga olsun falan orda gelişebilir miyim? cokta zorlar mı
 
Hocam ne önerirsiniz ki bana karşı utangaç biriyim cok şey becerebilir miyim bilmem zaman zaman yavaş yavaş öğrenirsem yaparım cok iş tutmadım

Bilgisayara yatkınlığınız varsa bilişim seçebilirsiniz.
Bir de üniversite hayaliniz yoksa Meslek lisesine gidiniz.
 
Gelişirsin hocam, zaten 10 veya 11. sınıfta web programlama öğretiyorlar.
 
Bak meslek lisesine giden bir arkadaşım var ben onun nasıl biri olduğunu çok iyi bilirim meslek lisesine gidince addamın hayatı kaydı kendini değersiz gibi hissetmeye başladı sana edilmeyecek söz kalmayacak 2 gün ders 3 gün iş yapacaksın yerinde olsam oturup günde 1-2 saat ders çalışmayı yeğlerdim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…