Meslek lisesinin ilk günü nasıl olmalı?

yenilmezbabapro

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yakında okullar açılıyor, ben de şehrimin en iyi meslek lisesine gittim. Sizce ilk gün neler yapmalıyım ortamımı nasıl seçmeliyim, yardım eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar yakında okullar açılıyor, ben de şehrimin en iyi meslek lisesine gittim. Sizce ilk gün neler yapmalıyım ortamımı nasıl seçmeliyim, yardım eder misiniz?

Okulun abisi olman gerek! İlk ders hocaya racon kesmeyi unutma! Tuvalete girdiğinde sana selam vermeyen olursa çıkışta işini hallet(!)
Arkadaş edin ama kimseye hemen güvenme önce bir kimin ne olduğunu anlamaya çalış.

ortam yapıcam diye g*tu bası dağıtma ortama uymak için uğraşma ortam gelir seni bulur herkesin ilk günlerde kendine taktıgı bir maskesi vardır herkesle ilk günden kaynaşma hocalarınla iyi geçin (kavga ettiğim için sınıfta kalmıştım) ve sana en büyük tavsiyem tadını çıkar kendini keşfet ye gez iç eğlen hayallerinin peşinden mutlaka koş bunu sayan diyen istanbul da hala lise 11 e giden dikiş tutturamamış hayali senarist olmak olan biri söylüyor neyse çok boş yaptım dediğim gibi kendin ol.

Kimseye yüz verme ve kendini ezdirme. Direk karşılığını ve ya da birisi laf atarsa direk cevabı yapıştır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı