Meslek mi Anadolu mu?

Selam ben 9.sınıf meslek lisesinde okuyorum. Ben geçen sene LGS'ye depresyon, öz güven eksikliği vesaire girmedim babamda girmedim diye yazın Sanayi'e verdi mobilyacıya sonra okullar açıldı babam seni MESEM kaydettirelim dedi okul idaresine gittik benim OBP'me baktılar 88 falan sonra senin ne işin var dediler sanayide. Normal olarak kaydımı yaptılar şu an muhasebe ve finansman bölümündeyim ama okuldan pek memnun değilim ama o kadar da kötü meslek lisesi değil bu sene müdür yardımcısı oğlunu buraya kaydettirdi 1.dönem ben okul birincisi oldum ama pek de benim için önemi yok bazı kişiler hariç. Kimse dersle ilgilenmiyor neyse şimdi okul bazı kişileri dershaneye yolluyor beni bedavaya yolluyorlar ama pek bir faydası yok benim diyeceğim bizim ilçemiz orta halli bir ilçe bir meslek lisesi var bir de Anadolu lisesi ama OBP ile alıyor abim korona ya denk geldiği için LGS'yi iyi yapamadı o da Anadolu'ya gitti ben de gitsemmidiye sorduğumda bir sürü üniversite mezunu işsiz var diyor en azıdan sen orada meslek öğrenirsin diyor çok kararsız yardımcı olur musunuz?

12. sinifta okul birincisi olacagina inaniyorsan meslek Lisesi'nden devam et okul birinciliği kontenjanlarindan yararlanirsin universite tercihlerinde ama sahsen okulunda bilişim bölümü varsa ki vardir herhalde bilişim bölümüne gec okul birinciliği icin çalış Anadolu lisesinde okul birinciliği zor senin kararin.
 
Ben fen lisesindeyim.
Hocam sen para kazanmadan mutlu olabilirsin iyi hayatlar.
Pardom

Bende şu an senin gibi muhasebe okuyorum dostum. Muhasebenin geleceği pek belli değil bence. Bilişimin hem önü açık, hem de geleceği garanti.
Bölüm değiştirmeyi düşünüyor musunuz

Ben fen lisesindeyim.
Hocam sen para kazanmadan mutlu olabilirsin iyi hayatlar.
Burda ama eğitim pek iyi değil hem de 11 sınıfta bazı dersler gidiyo bide 12.sınıfta bütün yıl staj görüyoruz 3 gün iş 2 gün okul
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı