Meslek önerisi

Kariyerci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben önceden savcı olmak istiyordum ama vazgeçtim.
Şimdi sizden meslek önerisi istiyorum.
Önü açık, maaşı iyi, iş koşulları iyi, statü sahibi olunabilecek, İngilizce yurt dışı olur güzel meslek önerileriniz var mı? Sanatı kamera önü oyunculuğu çok seviyorum ama hem statü olarak hem de gelecek olarak iyi bulmuyorum. Hani bir şirkette çalışmak olur, kendini ön plana atabileceğin, çevresi olan bir meslek tercih etmek istiyorum. Bölümüm eşit ağırlık.

Oyunculuğun statüsünü kötü mü buluyorsun? İroni mi?

Hayır tabii ki, ben oyunculuğu çok seven ve zaten tiyatro metinlerimi oynayan biriyim. Sektöre göre kötü buluyorum herkes magazinde onunla bununla olma peşinde benim yazdığım senaryolar doğaldır mesela ama çok rekabet var çoğu kişiyi ezme var ve ayrıca maalesef ailemde izin vermiyor buna. Beni yanlış anlamayın bu işi sanatı seven yapmalı ünlü olmak isteyen değil

Hayır tabii ki, ben oyunculuğu çok seven ve zaten tiyatro metinlerimi oynayan biriyim. Sektöre göre kötü buluyorum herkes magazinde onunla bununla olma peşinde benim yazdığım senaryolar doğaldır mesela ama çok rekabet var çoğu kişiyi ezme var ve ayrıca maalesef ailemde izin vermiyor buna. Beni yanlış anlamayın bu işi sanatı seven yapmalı ünlü olmak isteyen değil.

Meslege ailenin karismasi ilgincmis.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı