Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Özel Anadolu Lisesine Geçiş

Özel sağlık ve devlet sağlık lisesi mezunu arkadaşlarım var hepsi işsiz üniversiteyi bitirdiler devlet atamasını yapmıyor özel hastaneler ise asgari ücretin daha altında maaş veriyor sağlığın suyu çıktı artık.

Bizim zamanımızda 2 yıllık direk geçiş hakkımız vardır, bu hakkı kullanan her arkadaşım Kpss'den güzel puanlar alıp atandılar. Üniversite okurken Özel Hastahanede çalışma fırsatı da var tabi ama şuan yardımcı statüsündeki arkadaşların şartlarını bilemem.

Bu nasıl bir önyargıdır... saha elamanları olmasa mühendisler bir cacığa yaramaz.
Ön yargı falan değil, bizzat meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum bunu. Tabi her meslek lisesi kötü olacak diye bir şey yok.

Ön yargı falan değil, bizzat meslek lisesinde okumuş biri olarak söylüyorum bunu. Tabi her meslek lisesi kötü olacak diye bir şey yok.
Geçiş yaptım , üniversite için daha avantajlı olacağımı düşünüyorum.Teşekkürler.

Geçiş yaptım , üniversite için daha avantajlı olacağımı düşünüyorum.Teşekkürler.
Ben de seninle aynı durumdayım, özel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyorum. ATP programındayım, özel Anadolu Lisesine geçmek istiyorum. Sen sıkıntısız bir şekilde geçtin değil mi? Şu an özel Anadolu Lisesinde mi okuyorsun? Bana öğretmenlerim ''hayır gidemezsin, sen meslek lisesindesin, orada senin okuduğun bölüm yok'' gibi şeyler söylediler de, emin olmak için bizzat sana sorma gereği duydum. @Hakansz

özel okula istersen 12.sınıfta gidersin hiçbir sorun olmaz boş yere telaşlanma brom <3
Yalnız 12. Sınıfta özel okula geçil yapılmıyor. Ben uğraşıyorum uğraşıyorum olmuyor. Aramadığım yer, dilekçe yazmadığım kurum kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…