Messi 2. Milli Takım Kupasını Kazandı

Tarihin en iyisi, iki kupa kazanarak böylelikle "Milli takımda hiç başarısı yok" cümlelerini de çöpe attırmış oldu.
 
Avrupa sampiyonu, kuzey Makedonya'ya elenip dunya kupasına gidemeyen İtalya :d. Bunu kupadan saymak sacmalık cunku dostluk macindan hallice bir Mac. En son 85 ve 93 yillarinda oynanmis.

Hocam Dünya Kupasına gidemiyor dediğiniz İtalya finalde İngiltere'yi yenip kupayı aldı. Bu arada Finnalisima kupası saçmalık değil, nasıl UEFA Süper Kupası saçmalık değil ise bu da saçmalık değil, asıl saçmalık olan kupa Uluslar Ligi kupasıdır
 
Uluslar ligi niye sacmalik olsun.Bence copa america dan bile buyuk kupa.Avrupa ile guney amerika arasindaki futbol kalitesi cok acik.Brezilya , arjantin zaman zaman sili,uruguay disinda kafaya oynayabilecek milli takim yok.Izlediysen gormussundur maclar da genelde kor dovusu gibi geciyor.Futbolun merkezi avrupadir ve bence milli takimlar duzeyinde kazanilabilecek en buyuk turnuva avrupa sampiyonasidir.Finalissima ve uefa super kupasi karsilastirmasina gelince , bence ikisini de kupadan saymak sacmalik cunku burada ana hedef bu iki kupa degil.Zaten halihazirda kupa kazanmis 2 takimi hadi gelin bir mac daha yapin diye dostluk macina cikariyorlar kazanana da temsili olarak bir kupa veriliyor , ortada turnuva yok sonucta.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı