5 Ağustos 2021 Mesaj: 33 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Messi Barcelona'yla tekrar sözleşme yenileyemediği için Barcelona'dan ayrılıyor. Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Messi Barcelona'yla tekrar sözleşme yenileyemediği için Barcelona'dan ayrılıyor.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 6 Ağustos 2021 #21 Ağa be. Hayırlısı olsun.
Onur Altuğ Sever Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 15.545 Makaleler 151 Çözümler 60 Yer Çengelköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1524428124 6 Ağustos 2021 #22 Ben "yemez" diyordum, beni haksız çıkardı. Bakalım C. Ronaldo gibi kendini başka ligde gösterebilecek mi, yoksa hayal kırıklığı mı olacak?
Ben "yemez" diyordum, beni haksız çıkardı. Bakalım C. Ronaldo gibi kendini başka ligde gösterebilecek mi, yoksa hayal kırıklığı mı olacak?
GreenWarrioR Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 469 6 Ağustos 2021 #23 Premier Lig'e gidecek kesin.
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.149 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #24 TaLionSoW dedi: @Vio hocam attığım mesajı siler misiniz? Ceza yiyebilirsiniz, bence messi gibi bir oyuncu takımdan ayrıldıysa aynı kalitede bir oyuncu gelmeli. Genişletmek için tıkla... Hangisini sileyim acaba? Messi ile aynı kalitede oyuncu yok dünyada.
TaLionSoW dedi: @Vio hocam attığım mesajı siler misiniz? Ceza yiyebilirsiniz, bence messi gibi bir oyuncu takımdan ayrıldıysa aynı kalitede bir oyuncu gelmeli. Genişletmek için tıkla... Hangisini sileyim acaba? Messi ile aynı kalitede oyuncu yok dünyada.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.689 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #25 win98 dedi: Bedava kastığı istatistiklerin sonu. Umarım Premier Lig takımına gider de orada izleriz kendisini. Genişletmek için tıkla... Ben futbol pek anlamam ve takip etmem ama nasıl bedavadan kastı ki? Messi gibi kaç tane oyuncu var ki? Onun gibi oynayabilen kaç oyuncu var? Hiçbir oyuncu yanındaki kişiler iyi olmadan büyük şeyler başaramaz ki bence.
win98 dedi: Bedava kastığı istatistiklerin sonu. Umarım Premier Lig takımına gider de orada izleriz kendisini. Genişletmek için tıkla... Ben futbol pek anlamam ve takip etmem ama nasıl bedavadan kastı ki? Messi gibi kaç tane oyuncu var ki? Onun gibi oynayabilen kaç oyuncu var? Hiçbir oyuncu yanındaki kişiler iyi olmadan büyük şeyler başaramaz ki bence.
TaLionSoW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 1.510 Çözümler 4 6 Ağustos 2021 #26 Vio dedi: Hangisini sileyim acaba? Messi ile aynı kalitede oyuncu yok dünyada. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı olmasa da yakın biri gerek takıma şu an olduğu gibi kalmamalı.
Vio dedi: Hangisini sileyim acaba? Messi ile aynı kalitede oyuncu yok dünyada. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı olmasa da yakın biri gerek takıma şu an olduğu gibi kalmamalı.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 6 Ağustos 2021 #27 Kakaolu Puduk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Messi Barcelona'yla tekrar sözleşme yenileyemediği için Barcelona'dan ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Para için Barcelona'dan ayrılmayacağım diyen messiye bakın hele
Kakaolu Puduk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Messi Barcelona'yla tekrar sözleşme yenileyemediği için Barcelona'dan ayrılıyor. Genişletmek için tıkla... Para için Barcelona'dan ayrılmayacağım diyen messiye bakın hele
Vio Kilopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.149 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2021 #28 TaLionSoW dedi: Hocam aynı olmasa da yakın biri gerek takıma şu an olduğu gibi kalmamalı. Genişletmek için tıkla... Kimse gelmez artık Messi yerine Depay var.
TaLionSoW dedi: Hocam aynı olmasa da yakın biri gerek takıma şu an olduğu gibi kalmamalı. Genişletmek için tıkla... Kimse gelmez artık Messi yerine Depay var.
MotiPat Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 620 Çözümler 1 6 Ağustos 2021 #29 surafu dedi: Para için Barcelona'dan ayrılmayacağım diyen messiye bakın hele Genişletmek için tıkla... Bedavaya mı oynasın.D?
surafu dedi: Para için Barcelona'dan ayrılmayacağım diyen messiye bakın hele Genişletmek için tıkla... Bedavaya mı oynasın.D?
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 6 Ağustos 2021 #30 MotiPat dedi: Bedavaya mı oynasın. D? Genişletmek için tıkla... Barcelona bedava oyna demediğine eminim parasını beğenmediki ayrıldı ayrıca kendisi demiyor muydu bir ömür Barcelona da geçirmek istiyorum diye
MotiPat dedi: Bedavaya mı oynasın. D? Genişletmek için tıkla... Barcelona bedava oyna demediğine eminim parasını beğenmediki ayrıldı ayrıca kendisi demiyor muydu bir ömür Barcelona da geçirmek istiyorum diye