Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

Ronaldo en iyisi var mı itiraz?

Messi. Buraya birçok istatistik yazarım üşenmesem. Ama zaten bunlara kendinizde bakabilirsiniz. Messi oyunu daha iyi okuyor daha iyi çalım atıyor ve dribling konusundada önde. Frikik konusunda önde aynı şekilde. Assist e girmeye gerek yok ronaldocular zararlı çıkar. Gol olarak da Ronaldo Messi'den daha fazla maç oynadı(100 maç kadar) 30 küsur gol farkı var ya da o civarlarda. Ronaldo kariyerinin azımsanmayacak bir kısmında forvet oynadı zaten ve amacı gol atmaktı.

Ronaldo emekle ballon D'or alırken pessi takımının yardımıyla alıyordu saygılar.

Yazık sana, Ronaldo asıl takımı sayesinde başarılı oldu. Bu adan neticede golcü ve ceza sahası içerisinde genelde. Ona düzgün pas verilmese bir şey yapamaz. Messi ise tek başına bir takımı geçiyor ve 5 kişinin arasından çıkıyor. Keşke Messi'nin Prime döneminde futbol nedir bilseydin.

Messi.

Ronaldo United"da sürünürken Messi ne yapıyordu hocam?

Paris'te yatıyordu hep kel hag yüzünden Ronaldo'yu bitirdi.

Xavi İniesta ve Mascherano gidince gördük pessiyi Ronaldo her takımda iyi.

Messi en çok kupaya sahip oyuncu. Çalım konusunda zaten herkes Messi'nin en iyisi olduğunu biliyor. Ayrıca Messi frikik golü bakımından Ronaldo'dan öndedir.
Messi Kupa konusunda önde sana katılıyorum ancak çalım konusunda ronaldo messiden daha iyi çünkü Messi sadece dribbling ile sıyrılıyor ronaldo ise hareket ile rakibi çalımlayarak geçiyor ayrıca freekick konusunda da ronaldo daha iyi Messi en uzun freekick golünü 25 Metreden attı ronaldo ise 48 Metreden attı. Ayrıca Ronaldo daha uzak yerlerden freekick atmakta ve ronaldo 61 Freekick golü atarken Messi 58 freekick golü atmıştır.

Paris'te yatıyordu hep kel hag yüzünden Ronaldo'yu bitirdi.

Xavi iniesta ve mascherano gidince gördük pessiyi Ronaldo her takımda iyi.

Neyini gördün ya Messi'nin? Xavi iniesta gitti de ne oldu? Takımın komple performansı düştü ve Messi yaşlandı cahil futbol düşmanı kardeşim. Bunu anlamaya yaşın yetmez senin. Yaşlandıkça performans doğal olarak düşer. Messi onlar gittikten sonra bile harika futbol sergiledi. Her ronaldocunun ağzından düşmeyen bahanelerle gelme bana boşuna. Messi ve Ronaldo dönemi futbol izlemediğin belli. Sen beğenmedim atmaya devam et. Gerçekler acıdır

@444824 @Henss komik olan ne? Ben argüman belirtiyorum siz anca Ronaldo iyi diyorsunuz herhangi karşı argümanınız yok. Neyse futbol cahilleri ile uğraşacağıma gidip forumda insanlara yardım edeyim.

Hocam PSG'nin ligine bakın sonra konuşun. Şuan oynadığı takımda zaten hayır yok. Amaç istatistik kasmak.

Futbol cahilinin yazdığı şeye bak. Gel tartışalım World Cup Dribbling başka?

Cahil olan sensin pessi takım arkadaşı olmadan bir hiç Ronaldo tek başına bir takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…