Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

Siz SUV konusundaki kişi misiniz? Bu arada bu konuya mesaj yazmasam Ronaldo Messi diyemezdiniz burada.
Birsürü SUV konusu var. Hangisinden bahsettiğinizi hatırlamıyorum.

Siz SUV konusundaki kişi misiniz? Bu arada bu konuya mesaj yazmasam Ronaldo Messi diyemezdiniz burada.

Arap ligini canlandıran adam Ronaldo pessicik ise rossiyi getirtti.
Messi'yi aşağılamak dışında yapabileceğin hiçbir yeteneğin yok sanırım. Ronaldocudan adam akıllı cevap beklemek benim hatam ama neyse.

Cristiano Ronaldo. Tartışmaya kapalı.

Messi'yi aşağılamak dışında yapabileceğin hiçbir yeteneğin yok sanırım. Ronaldocudan adamakıllı cevap beklemek benim hatam ama neyse.

TikTok'ta pessi editi izleyip gelmeyin Ronaldo daha iyidir nesnel olarak.

Messi'yi aşağılamak dışında yapabileceğin hiçbir yeteneğin yok sanırım. Ronaldocudan adamakıllı cevap beklemek benim hatam ama neyse.

2010-2011-2019 ve 2021 Ballon D'Or'u hak etmedi pessi. Ronaldo ise her yıl hak etti.

TikTok'ta pessi editi izleyip gelmeyin Ronaldo daha iyidir nesnel olarak.
Hocam tamam Ronaldo daha iyi diyoruz ancak Messi'de dalga geçilecek bir adam değil. Biraz saygılı olun. Her iki futbolcu da eşsiz başarılara imza attı.

Bahaneye gerek yok şampiyonlar liginde kazanamama sebebi olarak barçada oynadığını söylemek çok komik.

Hocam tamam Ronaldo daha iyi diyoruz ancak Messi'de dalga geçilecek bir adam değil. Biraz saygılı olun. Her iki futbolcu da eşsiz başarılara imza attı.

Ama pessi 4 tane kazandığı Ballon d'Or'u hiç hak etmedi hocam özellikle 2010 Ballon d'Or'u. Ronaldo nereye gitse o ligde devrim oluyor Ballon d'Or hak ediyor ama hala bu Max yaşı 11 olan kullanıcılar anlamıyor.

486692.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı