Messi mi daha iyi Ronaldo mu?

Liverpool maçı bir mizahtır bunu anlamamışsın pepsicilerin Max yaşı 10 olduğu için Ronaldo ate Pepsi.
Dünya tarihinin en iyisine pepsi dediğin için yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum dostum mümkünse konuşmayı sonlandıralım.

12 yaşında kurduğunuz rüya aleminden çıkmanızı tavsiye ederim.

Davayı kaybettiler mi ahahaahha. Bu mesajını yanlış bilgi olarak raporluyorum dostum.
Kanka sevilla bile klüp açıklaması yaptı sen hala inanma.İnanmak istediğin şeye inan.

Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı.
İlk cümleni anlamamakla beraber yasinin 8 ustu olmadigini eger oyle ise de bir sorununun oldugunu dusunuyorum. Sadece sakin ol dostum.

İlk cümleni anlamamakla beraber yasinin 8 ustu olmadigini eger oyle ise de bir sorununun oldugunu dusunuyorum. Sadece sakin ol dostum.

8 yaşında olsaydım sosyale adım atamaz tebletten oyun oynardım 8 yaşındayken IOS'da PES 2010 oynuyordum Ronaldo şampiyonlar ligi yaparak.

Ronaldo sever birisi olarak bu çocuğa nasıl inanayım kafam almıyor söylediği şey onu tutmuyor bi yerinden uydurup duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…