balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #81 Melih0192 dedi: Liverpool maçı bir mizahtır bunu anlamamışsın pepsicilerin Max yaşı 10 olduğu için Ronaldo ate Pepsi. Genişletmek için tıkla... Dünya tarihinin en iyisine pepsi dediğin için yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum dostum mümkünse konuşmayı sonlandıralım.
Melih0192 dedi: Liverpool maçı bir mizahtır bunu anlamamışsın pepsicilerin Max yaşı 10 olduğu için Ronaldo ate Pepsi. Genişletmek için tıkla... Dünya tarihinin en iyisine pepsi dediğin için yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum dostum mümkünse konuşmayı sonlandıralım.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #82 balkann dedi: Dünya tarihinin en iyisine Pepsi dediğin için yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum dostum mümkünse konuşmayı sonlandıralım. Genişletmek için tıkla... Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı.
balkann dedi: Dünya tarihinin en iyisine Pepsi dediğin için yaşının küçük olduğunu tahmin ediyorum dostum mümkünse konuşmayı sonlandıralım. Genişletmek için tıkla... Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı.
J Jarxeyy Femtopat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #83 balkann dedi: 12 yaşında kurduğunuz rüya aleminden çıkmanızı tavsiye ederim. Davayı kaybettiler mi ahahaahha. Bu mesajını yanlış bilgi olarak raporluyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Kanka sevilla bile klüp açıklaması yaptı sen hala inanma.İnanmak istediğin şeye inan.
balkann dedi: 12 yaşında kurduğunuz rüya aleminden çıkmanızı tavsiye ederim. Davayı kaybettiler mi ahahaahha. Bu mesajını yanlış bilgi olarak raporluyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Kanka sevilla bile klüp açıklaması yaptı sen hala inanma.İnanmak istediğin şeye inan.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #84 Melih0192 dedi: Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Oyunun reytingleri yüzünden butthurt mu oldun? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2023
Melih0192 dedi: Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Oyunun reytingleri yüzünden butthurt mu oldun?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #85 Melih0192 dedi: Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı. Genişletmek için tıkla... İlk cümleni anlamamakla beraber yasinin 8 ustu olmadigini eger oyle ise de bir sorununun oldugunu dusunuyorum. Sadece sakin ol dostum.
Melih0192 dedi: Layon Pepsi kara listemdesin pepsici Ronaldo her türlü daha iyi bu yıl EA FC 24 reytingi Pepsi'nin 82 olmalıydı. Genişletmek için tıkla... İlk cümleni anlamamakla beraber yasinin 8 ustu olmadigini eger oyle ise de bir sorununun oldugunu dusunuyorum. Sadece sakin ol dostum.
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #86 Smilesaurus dedi: Oyunun reytingleri yüzünden butthurt mu oldun? Genişletmek için tıkla... 90 reyting inter Miami de bir futbolcu mu olur Allah aşkına ne diyorsun Ronaldo gittiği yerde devrim yapıyor.
Smilesaurus dedi: Oyunun reytingleri yüzünden butthurt mu oldun? Genişletmek için tıkla... 90 reyting inter Miami de bir futbolcu mu olur Allah aşkına ne diyorsun Ronaldo gittiği yerde devrim yapıyor.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #87 Melih0192 dedi: 90 reyting inter Miami de bir futbolcu mu olur Allah aşkına ne diyorsun Ronaldo gittiği yerde devrim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Gittiği arap liginde adamları ateist mi yaptı, troll musun kardeşim?
Melih0192 dedi: 90 reyting inter Miami de bir futbolcu mu olur Allah aşkına ne diyorsun Ronaldo gittiği yerde devrim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Gittiği arap liginde adamları ateist mi yaptı, troll musun kardeşim?
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #88 balkann dedi: İlk cümleni anlamamakla beraber yasinin 8 ustu olmadigini eger oyle ise de bir sorununun oldugunu dusunuyorum. Sadece sakin ol dostum. Genişletmek için tıkla... 8 yaşında olsaydım sosyale adım atamaz tebletten oyun oynardım 8 yaşındayken IOS'da PES 2010 oynuyordum Ronaldo şampiyonlar ligi yaparak.
balkann dedi: İlk cümleni anlamamakla beraber yasinin 8 ustu olmadigini eger oyle ise de bir sorununun oldugunu dusunuyorum. Sadece sakin ol dostum. Genişletmek için tıkla... 8 yaşında olsaydım sosyale adım atamaz tebletten oyun oynardım 8 yaşındayken IOS'da PES 2010 oynuyordum Ronaldo şampiyonlar ligi yaparak.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2023 #89 Ronaldo sever birisi olarak bu çocuğa nasıl inanayım kafam almıyor söylediği şey onu tutmuyor bi yerinden uydurup duruyor
Ronaldo sever birisi olarak bu çocuğa nasıl inanayım kafam almıyor söylediği şey onu tutmuyor bi yerinden uydurup duruyor
Melih0192 Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer Adana'da olan bir yer. Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #90 Siz SUV konusundaki kişi misiniz? Bu arada bu konuya mesaj yazmasam Ronaldo Messi diyemezdiniz burada. Smilesaurus dedi: Gittiği Arap liginde adamları ateist mi yaptı, troll musun kardeşim? Genişletmek için tıkla... Arap ligini canlandıran adam Ronaldo pessicik ise rossiyi getirtti.
Siz SUV konusundaki kişi misiniz? Bu arada bu konuya mesaj yazmasam Ronaldo Messi diyemezdiniz burada. Smilesaurus dedi: Gittiği Arap liginde adamları ateist mi yaptı, troll musun kardeşim? Genişletmek için tıkla... Arap ligini canlandıran adam Ronaldo pessicik ise rossiyi getirtti.