Messi mi Ronaldo mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kale önü?

Bir Griezmann'cı olarak Messi'yi savunmaya çalışıyorum. Bende Messi'ci olsaydım Griezmann'ın istatistiklerini bildiğim kadar Messi'ninkileri de bilirdim ve Ronaldo'yu gölgede bırakacak istatistikler verirdim. @380054
Neredesiniz Messi'ciler! Gelin de savunun öz GOAT'ımızı.

Messi: Amacım rekorlar kırmak değil yeri gelince gol atmak.
Ronaldo: Amacım sadece messiyi geçmek harici çöpün tekiyim.
Bu mu kanka penaldo diyosun messi penatı golü atamıyorsa bu bizim sorunumuz mu?
Ronaldo ayrıca nasıl estetik gol atamıyor 30-40 metreden messinin kaç golü var kaç rövoşatası kaç volesi var say bakayım. Sizi dikkate alıp bu mesajı atmak ayıp aslında. Tarihin en iyi futbol oyuncularından birine 3. lig topçusu muamelesi yapıyorsun.

Hocam yalnız ben Ronaldocu değilim.

Dostum sana şunu söyleyeyim bu konuyu burada kapatalım. Kenan Karaman>Ronaldo.

Hocam işi şakaya vurarak kapatma bence. Ronaldo dan bir özür dile sal daha mantıklı olur. Kızmıyorum ama bıraktığım linke bir bakın. Bence Ronaldo hakkında fikirlerinizi değiştirecek.

Yani bu kadar istatistiği üşenmeyip kopyala yapıştır yaptınız? @380054
Son 4 tanesini evet diğerleri aklımda kalanlar. Ucl gol krallığı unutulacak şeymi.

Hocam kimin daha iyi olduğunu tartışıyoruz şurda neden kapansın. Eğer Ronaldoya sıradan bi forvet gibi davrananlar olmasa güzelcede gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…