AK Partiye hayırlı olsun. Fenere gelmesini çok istemiştim, şimdi pişmanım. Mesut Özil formam var. Depremde paylaştığı şeyden dolayı formayı çöpe atmayı bile düşündüm ama Fenerbahçe formasına yakışmaz. Arkasında ki ismini çıkarttıracağım.
Depremde paylaştığı şeyden dolayı formayı çöpe atmayı bile düşündüm ama Fenerbahçe formasına yakışmaz.
Depremde ne paylaşmıştı?
Erdoğan'ın depremzedelere ettiği kötü lafın videosu.
Sadece üye sayısı 11 milyon.
Mantalitenin kariyerde ne kadar önemli olduğuna iyi bir örnek Mesut Özil. Mesut mu daha yetenekli yoksa Modric mi? Bence Mesut daha iyi bir oyuncuydu prime döneminde ama Modric'in bu sürede geldiği noktaya bakalım bir de Mesut'a bakalım. Biri Ballon d'Or aldı, yıllardır Real'in en önemli 2-3 oyuncusundan biri oldu. Diğeri ilk tökezlemesinin ardından bir daha toparlanamadı.Ama yiğidi öldür hakkını yeme, bence en iyisiydi pozisyonunda. Prime Özil başka bir şeydi. Buna kimse itiraz etmez.
Sadece üyeler %20 civarı. Net oy rakamı bile CHP hariç partilerin toplam oyundan fazla. Bu nasıl bir çıkarım.11 milyon oy %20 bile yapmıyor, abbas yolcu.
Mental olarak haklısınız ama Prime Özil benim fikrime göre en iyisiydi.Mantalitenin kariyerde ne kadar önemli olduğuna iyi bir örnek Mesut Özil. Mesut mu daha yetenekli yoksa Modric mi? Bence Mesut daha iyi bir oyuncuydu prime döneminde ama Modric'in bu sürede geldiği noktaya bakalım bir de Mesut'a bakalım. Biri Ballon d'Or aldı, yıllardır Real'in en önemli 2-3 oyuncusundan biri oldu. Diğeri ilk tökezlemesinin ardından bir daha toparlanamadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.