Instagram Meta ile iletişime nasıl geçilir?

aidenzw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Instagram hesabım kapatıldığından dolayı meta ile bir şekil konuşmam gerekli, nasıl yapabileceğimi biliyor musunuz?

Hocam çok bela bir sistemi var yapay zeka kapatıyor hesabını ve insan muhatap bulamıyorsun, mahkemelerde sürünen bile var bunun için hesapta önemli bişey yoksa yeni hesaba geçmek çok daha kolay olur onunla uğraşmaktansa, gerçekten iğrenç bi sistemi var metanın

Hocam çok bela bir sistemi var yapay zeka kapatıyor hesabını ve insan muhatap bulamıyorsun, mahkemelerde sürünen bile var bunun için hesapta önemli bişey yoksa yeni hesaba geçmek çok daha kolay olur onunla uğraşmaktansa, gerçekten iğrenç bi sistemi var metanın
Sadece takipçilerimi ve karşıma çıkan reels geçmişini almak için istiyorum.

Hocam bu arada ben önceden verilerimi yüklemiştim. Şu an yükleyince medya yüklenmiyor diyor da, önceden yüklediğimde sadece yarısı gözüküyor. Yüklenenlerin iCloud acaba "Bunu dosyalarıma kaydedeceğim." diye silmiş falan olabilir mi?

Metaya ulaşamzsınız. Ne desteğe cevap veriyorlar ne bir destek mailleri var nede iletişime geçebileceğiniz bir telefonları. 2020de facebook hesabım çalınmıştı, 6 7 ay boyunca bütün desteklerine yazdım hiç dönüş yapmadılar. Lanet meta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı