Meta Quest 3 alınır mı?

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sıralar meta Quest 3 128 GB olan modelini almayı düşünüyorum fakat oyunları çok pahalı. Aldığım zaman ne oynayacağım diye düşünüyorum. Bu fiyatlara bir çözüm var mıdır sizce?

Quest 3 sahibiyim. 30 dolar vermek istemiyorsanız yapacak tek seçenek kalıyor maalesef. Cihaza korsan program indirmek çok kolay. Ama çok fazla oyun seçeneği yok. Denildiği gibi VR oyunların çoğu birbirine benziyor. Ben öncelikli olarak film izlemek için aldım. PCVR olayını henüz denemedim.

Quest 3 sahibiyim. 30 dolar vermek istemiyorsanız yapacak tek seçenek kalıyor maalesef. Cihaza korsan program indirmek çok kolay. Ama çok fazla oyun seçeneği yok. Denildiği gibi VR oyunların çoğu birbirine benziyor. Ben öncelikli olarak film izlemek için aldım. PCVR olayını henüz denemedim.
Meta quest+ üyeliğinde neler var az oyun var sanırım?

Quest+ pek iyi değil bence. Ben korsan kullanıyorum malum iyi bir oyun minimum 20-30 dolar. Çoğu oyunu oynayabiliyorum. Eğer bilgisayarın VR için iyise Steam'dan VR oyunlarına bakmanı öneririm bazı oyunlar daha uygun oluyor.

Quest 3 sahibiyim. 30 dolar vermek istemiyorsanız yapacak tek seçenek kalıyor maalesef. Cihaza korsan program indirmek çok kolay. Ama çok fazla oyun seçeneği yok. Denildiği gibi VR oyunların çoğu birbirine benziyor. Ben öncelikli olarak film izlemek için aldım. Pcvr olayını henüz denemedim.

Dediğiniz doğru ancak çoğu oyun bir birinden güzel ayrıca az oyun çeşiti var değil şu an toplam 2K'den fazla oyun var her gün yenisi ekleniyor şimdi soruyu cevaplayalım eğer film/iş gibi olaylara girceksen Quest 3 ancak ben oyun oynamaya çok açık gibi düşünmüyorum 2 saate şarjı bitiyor çünkü ama pcvr olarak Quest 2'den daha iyi eğer PC high-end bir PC ise al Quest 3

Quest+ pek iyi değil bence. Ben korsan kullanıyorum malum iyi bir oyun minimum 20-30 dolar. Çoğu oyunu oynayabiliyorum. Eğer bilgisayarın VR için iyise Steam'dan VR oyunlarına bakmanı öneririm bazı oyunlar daha uygun oluyor.

Korsan nasıl kullanabilirim acaba?

Dediğiniz doğru ancak çoğu oyun bir birinden güzel ayrıca az oyun çeşiti var değil şu an toplam 2K'den fazla oyun var her gün yenisi ekleniyor şimdi soruyu cevaplayalım eğer film/iş gibi olaylara girceksen Quest 3 ancak ben oyun oynamaya çok açık gibi düşünmüyorum 2 saate şarjı bitiyor çünkü ama PCVR olarak Quest 2'den daha iyi eğer PC high-end bir PC ise al Quest 3

Yani her şey için kullanacağım, film de izli izleyeceğim, oyundan oynayacağım fakat oyunlar çok pahalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan nasıl kullanabilirim acaba?

Yani her şey için kullanacağım filmde izli izleyeceğim oyundan oynayacağım fakat oyunlar çok pahalı.

Vrpirates diye bir yer var oradan indirebilirsin ya da direkt link var: https://wiki.vrpirates.club/general_information/vrp-downloads nasıl yapacağını bilmiyorsan:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı