Meta Quest 3 alınır mı?

AA evet 😅 iyi dediniz yedek nasıl alırım?

Quest 2'yi kabloyla PC'ye bağlayın sonra gözlükten dosyalara izin ver tuşuna tıklayın sonra Quest 2 klasörünü PC de açın orada Android klasörüne girin orada 2 adet klasör var data ve OBB diye o 2 klasörü kopyala bir yere yedekle format falan attıktan sonra yine aynı işlemleri yap ancak bu sefer OBB ve data dosyalarını sil ve yedek aldığın klasörleri at oraya.

Quest 2'yi kabloyla PC'ye bağlayın sonra gözlükten dosyalara izin ver tuşuna tıklayın sonra Quest 2 klasörünü PC de açın orada Android klasörüne girin orada 2 adet klasör var data ve OBB diye o 2 klasörü kopyala bir yere yedekle format falan attıktan sonra yine aynı işlemleri yap ancak bu sefer OBB ve data dosyalarını sil ve yedek aldığın klasörleri at oraya.
Tamamdır teşekkür ederim umarım bir sorun çıkmaz ya

Quest 3 sahibiyim. 30 dolar vermek istemiyorsanız yapacak tek seçenek kalıyor maalesef. Cihaza korsan program indirmek çok kolay. Ama çok fazla oyun seçeneği yok. Denildiği gibi VR oyunların çoğu birbirine benziyor. Ben öncelikli olarak film izlemek için aldım. Pcvr olayını henüz denemedim.

Bu korsan nasıl oluyor mesela PlayStation 3'lerde cihaza bir şey yapıyorlar korsan oluyor ama Online girilmiyor hiçbir şekilde bu da öyle bir şey mi yoksa PC'deki gibi mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı