Bu soruların hepsini ben de sormuştum 1 ay önce.
Yine de kısaca özetleyeyim:
- Korsan oyun, evet var.
- Kendi uygulamalarının korsanı, evet var.
- Androide yüklenen hemen hemen bir çok uygulama buna da yükleniyor.
- gözlükle kullanım çiziyor.
- kafa bandı alman zoraki, pilli olanı alırsan çok rahat edersin. Temuda gümrüğe takılmadan gelen 6000 mah pilli olanlar var. 6 saate yakın gidiyor onlarla pili.
- gözü yoruyor evet, fakat sonra alışıyorsun
- yanakları acıtabiliyor, alışıyorsun.
- almaya değer mi? kesinlikle ama kesinlikle almaya değer
- Psvr2 ile farkı kablosuz çalışması, kendi mağazası olması, android uygulamaları yüklenmesi, bağımsız şekilde kablosuz kullanılması. Bu resmen taşınabilir bir bilgisayar, psvr2 ile kullanımı çok kısıtlı ve ps5 e ihtiyac duyan bana sorarsan gereksiz bir alet.
- geniş alan gerektiriyor mu? evet kesinlikle gerektirir bazı oyunlarda fakat çoğu oyun oturarak da oynanıyor rahatlıkla. Oyunların içinde oturarak ya da ayakta diye seçenek var. Hangisini tercih edersen.
- modası geçer mi? geçmez ama bu teknoloji geliştikçe kalitesi artacak, ileride daha kaliteli olanlar çıkınca 3-4 sene sonra değiştirmek isteyeceksin.
Ayrıca eksileri:
- lensi çok çabuk çiziliyor, çok dikkatli kullanmak gerekiyor.
- yan plastikleri çabuk kırılabiliyor, çok dikkat.
- çok vakit harcatıyor, bu yönden ben muzdaribim. Bunu aldığımdan beri diğer hobilerimi ihmal etmek zorunda kaldım.
- içine çok toz doluyor, lensleri temizlerken çizmemeye dikkat etmek gerekiyor, o yüzden özel bir çanta gerekebiliyor.
- Türkiye fiyatı çok yüksek, yurtdışından getirip satanlardan alman gerek.
- parçalarının tamiri ve yenilemesi yok. O yüzden diğer cihazlar gibi değil, ekstra nezaketle kullanmak gerekiyor.
- gözlükle kullanılsa da özel lens yaptırmak çok daha konforlu olur. Temudan göz reçetene göre yaptırabiliyorsun. Çifti 600+vergilerle yaklaşık 1000 TL civarı tutar. 3d yazıcısı olan tanıdığın varsa 2 tane mıknatıslı lens çerçevesi bastırabilirsin. Böylece hem kendin, hem yakınların rahatlıkla kullanır.
Bu başlıkta tamamına cevap bulabilirsin:
Merhaba arkadaşlar, başlığı açmadan önce konularda dolandım fakat aradığım bilgilere tam olarak cevap bulamadım. Kullanan kardeşlerim cevaplarsa çok mutlu olurum: Meta Quest 3 alırsam: 1. Bilgisayardaki gibi Steam oyunlarına hack geliyor mu bu gözlük için de? 2. Kendi uygulamalarının crackli...
www.technopat.net