Meta Quest 3 alınır mı?

Hocam muhtemelen hevestir fakat sonradan satma düşüncesi de aklımda. Asla düşünmüyorum 2.el almayı. Milletin ne yaptığı belli olmayan cihazı kafana takacaksın neticede.

Hocam dediğiniz gibi bu biraz üst segment cihaz. Şahsen bırakın çevreyi girdiğim Online oyunlarda Türk oyuncuyla karşılacağımı pek sanmıyorum. 4-5 Max, tabii sizde aktif olarak var siz daha iyi bilirsiniz. Oyun olarak, kuzende mutfak oyunu falan vardı. Taksi oyunu, havalimanı görevlisi, boks falan gördüm Instagram'da. Bayağı ilgimi çekti. Bu oyunların fiyatlarına falan nasıl bakabilirim? PS App gibi bunun da uygulaması var mı?

@spectraexx Tekrardan soruyorum kusura bakmayın, TikTok'ta şimdi biraz göz gezdirdim, 3S'in videosu falan daha çok çekilmiş. Daha fazla rağbet gören bir cihaz sanırım. Aradaki farka değer mi yoksa 3 yeterli midir benim için?

Hocam 3S 0 ürünü bayağı uyguna buldum fakat 128 GB.
Bence alabilirsen 3 almaya çalış derim. Ben ikisini de kullanmadım ama yapılan yorumlara bakılırsa fark yaratıyor. Ancak 3 alıp hevesimizi geçirip kenara atacaksak veya ikinci elden satmaya çalışacak ise 3S de olabilir :)

Kısa kullanımda 3S uzun kullanımda 3 daha iyi bu açıdan tahminim böyle.

Hay kafama. 3S'i daha gelişmiş daha iyi zannediyordum videoyu izleyene kadar :D 3'ün fiyatları 26 k falan. Hocam gereği de yok bence de ikinizin de dediği gibi. Bir hevesse de 26 k vermeye gerek yok, 16'ya bulup alırım 3s’i. Videonun şu an başlarındayım, umarım 3S ile 3 arasında görüntü olarak aman aman farklar yoktur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı