Kendim bu kabloyu kullanmaktayım, belki daha uygun fiyata aynı işi gören alternatifleri olabilir ancak kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım tek ürün olduğu için önerebileceğim başka model bulunmuyor.
Benim anakartımda ön USB-C portu için yüksek watt şarj desteği vardı bu sayede şarjı azalmadan kullanabildim ancak sizin senaryonuzda harcadığından daha az besleme olursa şarjı yavaşta olsa azalacaktır kullanırken bu aklınızda olsun.
ek olarak kablosuz tavsiyem:
SIM racing ve uçuş için kablo çözümü yeterli olsa da ayakta oynanan oyunlarda kablo büyük rahatsızlık veriyor o yüzden kablosuz çözüm için de
ASUS RT-AXE7800 Wi-Fi 6E router aldım. (daha uygun fiyatlı çözümler de mevcut, maksat minimum 5GHz 2400MHz bant genişliği vermesi ve 2, 5G lan portu olması)
Bilgisayarı 2.5G portundan bağladım ve kablosuz olarak cihazın Max kapasitesi olan 2400 MHz sinyali kesintisiz alıyorum, Air Link uygulamasını değil Steam'in kendi
Steam Link uygulamasını kullanıyorum (çok çok daha stabil ve sorunsuz). Kablolu ile aynı hatta bence daha stabil bir performansı mevcut.