Meta Quest 3 vs meta Quest 3S

letranger

Megapat
Daha fazla  
Merhaba bu ara dcs için VR gözlük alsam mı diyorum. Meta Quest 3 öne çıkıyor. S modeli daha ucuz? Aradaki farklar nedir? Bu VR'ı daha önce kullanan var mı? Bu takılıyken joystick ve klavyedeki basılması gereken tuşları nasıl buluyorsunuz? Tavsiye eder misiniz? Hiç ve deneyimim yok. Söyleyeceğiniz her şey işime yarar.

Merhaba bu ara dcs için VR gözlük alsam mı diyorum. Meta Quest 3 öne çıkıyor. S modeli daha ucuz? Aradaki farklar nedir? Bu VR'ı daha önce kullanan var mı? Bu takılıyken joystick ve klavyedeki basılması gereken tuşları nasıl buluyorsunuz? Tavsiye eder misiniz? Hiç ve deneyimim yok. Söyleyeceğiniz her şey işime yarar.

Meta Quest 3'te pancake lens var, 3S'te ise fresnel lens kullanılıyor. Bunun dışında 3S 6 GB, Quest 3 ise 8 GB RAM'e sahip. 3S'in ucuz olmasının nedeni; ekranının 1920 X 1832 piksel olması. Quest 3'te bu değer 2064 X 2208 piksel ve ayrıca daha iyi bir görüş açısı var. Bunun dışında, 3S/3’in kollardaki düğmeleri oldukça basit yerlerde ama 1-2 saat kullandıktan sonra alışıyorsun zaten. Oyun önerisi olarak Resident Evil 4 VR öneririm.

Son düzenleme:
Ben digital combat simulatör'de f-16 için istiyorum. Tabi almışken başka oyun da denerim. Görüntü kalitesi açısından fiyat farkına değer mi diyorsunuz yani?

Ben digital combat simulatör'de f-16 için istiyorum. Tabi almışken başka oyun da denerim. Görüntü kalitesi açısından fiyat farkına değer mi diyorsunuz yani?
Değer. Görüntü açısından çok fark var.

Peki merak ettiğim bir şey var. Herkes oynama süresi ile ilgili şeyler yazmış. Kablo ile bataryadan bağımsız oynanamıyor mu?
Evet. Oynayabilirsin. Zaten 2 saat de yeterli oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı