Meta Quest 3S alınır mı?

BeratYagcii

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Sanal gerçeklik gözlüğü almayı düşünüyorum fakat çok kararsızım, aklımda birkaç şey var. Öncelikle 3S almayı düşünüyorum ama daha önce hiç sanal gerçeklik gözlüğü kullanmadım. Sıkılır mıyım onu düşünüyorum ve fiyatı 16.500TL Amazon'da. Yani bu parayı verip sıkılırsam kötü olur, o yüzden fikir alayım dedim. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar. Sanal gerçeklik gözlüğü almayı düşünüyorum fakat çok kararsızım, aklımda birkaç şey var. Öncelikle 3S almayı düşünüyorum ama daha önce hiç sanal gerçeklik gözlüğü kullanmadım. Sıkılır mıyım onu düşünüyorum ve fiyatı 16.500TL Amazon'da. Yani bu parayı verip sıkılırsam kötü olur, o yüzden fikir alayım dedim. Sizce alınır mı?
Merhaba öncelikle, 1 ay geçmiş yeni gördüm. Nisanda Quest 3 aldım amazon üzerinden, para sıkıntılarım vardı ve gözlüğü pek araştırmamıştım ondan iade ettim, ister video izlersin, ister bilgisayarına steamvr üzerinden yada kendi programı bulunuyor ( adını hatırlamıyprum) oradan bağlayıp bilgisayarını kontrol edebilirsin. Ben steam vr ile war thunder oynamaya çalıştım fakat araştırdığım kadarıyla iyi bir bilgisayar olmadan ( 4070 ti ve üstü ekran kartına ve onu destekleyen bileşenlere) sahip olmadan verim alamıyoruz.

Birde gözlük kafanda iken etrafımızı görebiliyoruz fakat bende kumlu bir görüntü bulunuyordu fakat düzeltilir mi yada bende mi öyle bir sıkıntı vardı bilmiyorum, sana kurulum yaparken kumandası harici kendi elin ile kullanabilmen için bir kalibrasyon yaptırıyor.

Özetim:
Eğer bilgisayarın güçlü değilse oyunlarda grafikleri kısmadan pek performans alamayabilirsin, (doğru mu bilmiyorum, bir yerde okuduğum kadarı ile böyle birşey)
Bir yandan video felan izlerken etrafını görürsün fakat videolardaki gibi net değil, kullanırken 1k monitörlerdeki gibi pikselleri yinede görürsün ama oyun oynarken piksellerin dikkatini çekebileceğini düşünmüyorum,
Önünde bulunan ekranları ister ellerin ile ister kumanda ile istediğin gibi kontrol edersin,
Steam dışında bulunan oynama yöntemlerini youtube üzerinden nasıl yapıldığını bulabilirsin,
Eğer oyun oynamayı veya bir şeyler izlemeyi çok seven birisi isen ve sistemin iyiyse neredeyse istediğin her şeyi yaparsın,
Önceden de videolarda görüp hep oynamak istediysen pek sıkılacağını düşünmüyorum,
Kafan büyükse tam uymayabilir fakat pek dikkat dağıtmıyor,
Pili yaptığın işe göre değişir, oyunlarda 1-2 saat, diğer işlemlerde 2-3 belki 4 saat gider, daha uzun süre için powerbank bağlamak için aparat alıp kayışa bağlayabilirsin yada pilli yeni bir kayış alabilirsin,
Oyun oynarken fan sesi çıkartır, ısınır fakat dediğim gibi grafikleri düşürürsen zaten ısı da düşer.

Yine gördüğüm gibi eğer bilgisayarın çok iyi değilse 3s almak mantıklı olabilirmiş. ( dediğim gibi emin değilim böyle gördüm)

Şimdilik bunlar geldi aklıma 1 ay geçti alalı, aklına birşey gelirse sorabilirsin eğer biliyorsam yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı