Meta Quest 3S vs Quest 3

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, kardeşime hediye olarak VR alacağız ben çok anlamıyorum kendisi bu 2 modeli söyleyip duruyordu. 3S olan 17k civarı 3 olan 25-26k civarında aradaki farka gerçekten değer mi?
Ekran kartım RX 5700XT.

Son düzenleme:
Bence 3S alınabilir aradaki fark çok, bende onu almayı düşünüyorum. Aradaki fark ise; çip ve sensörleri.
Hocam ben bunu bir defalık alırım patlayana kadar kullanırım diye düşünüyorum. Biraz video izledim bilgisayara bağlanmadan kullanmak için 3 daha iyi, dediğiniz gibi sensör olarak iyi, gercek görüntüyü gösterme de daha kaliteli vb. tek işi bozan fiyatları. Arada 5-6k olsa direk yapıştırırım da 10k biraz fazla.

Hocam ben bunu bir defalık alırım patlayana kadar kullanırım diye düşünüyorum. Biraz video izledim bilgisayara bağlanmadan kullanmak için 3 daha iyi, dediğiniz gibi sensör olarak iyi, gercek görüntüyü gösterme de daha kaliteli vb. tek işi bozan fiyatları. Arada 5-6k olsa direk yapıştırırım da 10k biraz fazla.

Aynen o işler için daha iyidir ama 10k fark çok. Eğer gidip mağazada deneme şansınız varsa, denerseniz daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı