Oculus Quest 2 vs Meta Quest 3 vs Meta Quest 3S

aynı zaman da ölü bir cihaz. destek kesilmiş cihazları ikinci elini fiyat gerçekten ucuzsa alın. q pro doğru düzgün favorating renderin desteği bile gelmedi, alınmaz.

İlk önce anlaman gereken şey darboğaz. Bunu şöyle anlatayım, iki monitörün var. Biri 1k( diyelim 3S bu) diğeri 4K (bu da 3), eğer en fazla 1K görüntü verebilen g. K. Nı bunlara takarsan aralarında bir fark olmaz. Ne de olsa grafik kartı en fazla 1080p görüntü verebiliyor. Ama 7900 XTX gibi canavar bir kart takarsan aralarında ki farkı rahatlıkla anlayabilirsin. 3060 ı 3,4 yıl içerisinde değiştirmeyeceksen 3S değiştiriceksen 3 al.

Hocam peki RTX 4070 le olur mu?

Q3 ün tam performansını 4070 le alamasın zaten bu 12 GB bellek. İlle nvidea olsun istiyorsan ve Q3 diyorsan 4070 ti super almalısın yoksa ayarları baya bir kısarak açarsın. Quest 2 tede olan vox machina gibi oyunların dün testini yaptım 12 küsur gb belleği kullanıyor. Skyrim. Fallout no man's sky elite dangerous gibi oyunlarda dar boğaz Uçar.

Q3'ün tam performansını 4070 le alamasın zaten bu 12 GB bellek. İlle NVIDIA olsun istiyorsan ve Q3 diyorsan 4070 Ti Super almalısın yoksa ayarları bayağı bir kısarak açarsın. Quest 2 tede olan vox machina gibi oyunların dün testini yaptım 12 küsur GB belleği kullanıyor. Skyrim. Fallout no man's sky Elite dangerous gibi oyunlarda darboğaz uçar.

Laptop 4060 baz versiyonuyla çoğu oyunlari mid ayarlarla oynayabiliyordum.

richies plank Experience ı patateste açsan çalıştırır

Hl Alex en fazla grafik kartı belleği kullanan uygulama. Vr In içinde reprojection ı artırarak daha düşük kartlarda da çalışmasını sağladığı için sen sorunsuz oynadığını zannedersin ama darboğaz yapmıştır. 60 fps asla olmaz direk 45 e kitlerki stabil olsun diye. Hem 8 gb la dar boğaz yapmaması imkansız. Ayrıca native resolution ın ne idi? refresh rate in kaç?

Q3'ün tam performansını 4070 le alamasın zaten bu 12 GB bellek. İlle NVIDIA olsun istiyorsan ve Q3 diyorsan 4070 Ti Super almalısın yoksa ayarları bayağı bir kısarak açarsın. Quest 2 tede olan vox machina gibi oyunların dün testini yaptım 12 küsur GB belleği kullanıyor. Skyrim. Fallout no man's sky Elite dangerous gibi oyunlarda darboğaz uçar.

Ben Simulator oyunlari oynarım bir de gladiator diye bir oyun var o oyunu i5 12400F RTX 4070 16 GB RAM DDR 4 3200MHz bilgisayarim bu şekilde.

Ben Simulator oyunlari oynarım bir de gladiator diye bir oyun var o oyunu i5 12400F RTX 4070 16 GB RAM DDR 4 3200MHz bilgisayarim bu şekilde.
Elite dangerous optimizasyonu iyi olduğu için kaldırabilir(ayarları kısarak) ama Dcs, Microsoft flight similator çok canavar G.K. istiyor. Oynayacağın similasyonun sanal gerçeklik ne istiyor bir araştır. Çoğu firma min sistem konusunda yalan söylüyor. Yabancı yorumlarda 4070 vr yorumlarına bir bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı