Çözüldü Meta verifed 18 yaş altında biri tarafından kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CloxDEON

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Instagram meta verified aboneliğinde eğer hesabın ayarları 18 yaşının üstündeyse ama kendimiz 18 yaşın altındaysak yine de meta verified abone olurken kimlik kontrolünde bir sıkıntı yaşanır mı veya bu kontrolü botlar mı yoksa manuel insanlar mı yapıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşın dediği gibi şansınızı deneyebilirsiniz. Ancak

1724022182428.png

Instagram yardım merkezinde dahi alabilmeniz için 18 yaş şartı sunuluyor.
Kimliğinizi önlü arkalı fotoğrafını isteyecekler. Hesabınızın 18 yaş üstüne kayıtlı olup olmaması değiştirmeyecektir durumu. Kimlik fotoğraflarını istemelerinin nedeni sizin yaşınızı adınızı bilgilerini kontrol etmeleridir. Yani büyük ihtimalle 18 yaş altı kullanımına izin vermeyeceklerdir.
Kimlik kontrolünden dolayı reddedebilirler.

Hocam peki başvursak sizce hesaba bir şey olur mu yine de belki bot geliyordur sadece fotoğraf uyuşmasına bakar.
Ben kendi hesaplarımdan birine 7 Ağustos tarihinde başvurdum. Önce parayı veriyorsunuz. Ardından sizden kimlik doğrulaması isteyecek. Ardından 48 saat içerisinde biz size haber vericez tarzı bir yazı gelicek ekrana. Bende 5-6 saate onaylanıp hesabıma doğrulanmış tik ve özellikler gelmişti. Ek olarak kimlik kontrolünü botların yapacağını zannetmem. Türkiye'de aktif olarak Meta Support Pro Türkiye ekibi ve instagram ekibi bulunmakta. Botlardansa gerçek yetkililerin incelemelerine göre verileceğini sanıyorum.

13 yaşını geçtiyseniz sıkıntı olmaz şansınızı deneyebilirsiniztq.

13 yaşını geçtiyseniz sıkıntı olmaz şansınızı deneyebilirsiniz.

Tamamdır hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Ben kendi hesaplarımdan birine 7 Ağustos tarihinde başvurdum. Önce parayı veriyorsunuz. Ardından sizden kimlik doğrulaması isteyecek. Ardından 48 saat içerisinde biz size haber vereceğiz tarzı bir yazı gelecek ekrana. Bende 5-6 saate onaylanıp hesabıma doğrulanmış tik ve özellikler gelmişti. Ek olarak kimlik kontrolünü botların yapacağını zannetmem. Türkiye'de aktif olarak meta Support Pro Türkiye ekibi ve Instagram ekibi bulunmakta. Botlardansa gerçek yetkililerin incelemelerine göre verileceğini sanıyorum.

Ben kendi hesaplarımdan birine 7 Ağustos tarihinde başvurdum. Önce parayı veriyorsunuz. Ardından sizden kimlik doğrulaması isteyecek. Ardından 48 saat içerisinde biz size haber vereceğiz tarzı bir yazı gelecek ekrana. Bende 5-6 saate onaylanıp hesabıma doğrulanmış tik ve özellikler gelmişti. Ek olarak kimlik kontrolünü botların yapacağını zannetmem. Türkiye'de aktif olarak meta Support Pro Türkiye ekibi ve Instagram ekibi bulunmakta. Botlardansa gerçek yetkililerin incelemelerine göre verileceğini sanıyorum.

Yani hocam 18 yaş altı hiç mi şansı yok diyorsunuz.

Arkadaşın dediği gibi şansınızı deneyebilirsiniz. Ancak

1724022182428.png

Instagram yardım merkezinde dahi alabilmeniz için 18 yaş şartı sunuluyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı