Metagmae.org Virüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

artikyokumbb

Kilopat
Bilgisayarım her açıldığında metagmae.org adlı bir sayfa açılıyor. Böyle Rusça şeyler var. Bu virüsü nasıl kaldırabilirim. Eğer cinsel içerik sayılmazsa (pek cinsel içerik sayılmaz) fotoğrafları koyabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sürücü bulucu kullanmayın boşa demiyoruz. Sürücü bulucu kullanmışsın. Bulunanların hepsini kaldırın sonra denetim masasından slimdriver kaldıysa kaldırın.
Win + R >> shell:startup >> Enter klasörünün içinde size ait olmayan dosyaları temizleyin.

Win 10 kullanıyorsanız Ctrl + Shift + Escape kombinasyonuyla açılan görev yöneticisinin başlangıç sekmesinde bilmediğiniz ya dakullanmadığınız programların başlangıçta açılmasının önüne geçin.

Win 10 hariç diğer Windows sürümlerinde başlangıç ögelerini devre dışı bırakmak için Win + R >> msconfig >> Enter kombinasyonuyla açılan pencereden başlangıç ögelerini devre dışı bırakın.

Taradım ve SlimWare gibi bir ismi olan 124 tane tehdit buldu. (Devam ediyor ve sayısı artıyor.)
Tarayınca yazın o zaman.
Bitti ve sonuçlar bunlar:
388062

Diğerlerini de .txt dosyası olarak:

Dosya Ekleri

• virüsscan.txt
    28,5 KB · Görüntüleme: 320
Son düzenleme:
Sürücü bulucu kullanmayın boşa demiyoruz. Sürücü bulucu kullanmışsın. Bulunanların hepsini kaldırın sonra denetim masasından slimdriver kaldıysa kaldırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı