Selamlar,

Şu sıralar çok yeni oyun çıktığı için pek vakit ayıramadık tanıtım ve insanları bilgilendirme konusuna. Hem yapay zekâyla, hem de profesyonel çevirmen kadromuzla yamalar hazırlıyoruz. Aynı zamanda üzerinde çalıştığımız ancak duyurmadığımız dublaj yamaları da var.

Platform hakkındaki duyurularımızdan vs. YouTube kanalımıza abone olarak ya da Discord sunucumuza katılarak haberdar olabilirsiniz.

hocam bugün yayınlanır mı acaba?
Hayır. Birkaç günlük bir işi kaldı. Merak etmeyin ben de sizin kadar çok istiyorum erken yayınlamayı. Ancak sözünü verdiğimiz kalitede bir iş çıkarabilmemiz için biraz daha zamana ihtiyacım var. Test sürecini tek başıma yürütüyorum çünkü. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

Hocam nerede yayınlanır peki.

Bugün çeviri gelir mi

Bugün gelir mi

Hocam son durum nedir?

Selamlar, Apex Pro (insan çevirisi) Türkçe yama yayınlanmıştır. Keyifli oyunlar!

NOT: Yama, oyunun İngilizce seslendirmesine göre hazırlanmıştır. Japonca seslendirmesi çevrili hâlde değildir.

Selamlar, Apex Pro (insan çevirisi) Türkçe yama yayınlanmıştır. Keyifli oyunlar!

NOT: Yama, oyunun İngilizce seslendirmesine göre hazırlanmıştır. Japonca seslendirmesi çevrili hâlde değildir.

Sayfanıza gittim orada yoktu. Link alabilir miyiz?

Dosya Ekleri

• 111Ekran Alıntadsfasdısı.PNG
    41 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…