Evet hocam, ben de uw monitör kullanıyorum oyunu aldım ve daha yüklemedim fakat şimdiden gideceğim yolu bilmek iyi olur.
Bunu yükleyince hem 60 FPS saçmalığı düzeldi hem de 3440x1440 güzel görüntü elde etmiş oldum cutscene düzelmedi de yapacak bişey yok.

Bunu yükleyince hem 60 FPS saçmalığı düzeldi hem de 3440x1440 güzel görüntü elde etmiş oldum cutscene düzelmedi de yapacak bir şey yok.

Teşekkür ederim hocam.

Selamlar,

Apex Pro (insan çevirisi) yamasının çeviri yüzdesi %100 olarak güncellenmiştir ve çeviri aşaması bitmiştir. Bugün itibariyle test aşamasına geçiyoruz.

Biliyoruz, normalde hafta sonu yayınlayacağımızdan bahsetmiştik ancak oyunun metinlerini çıkarmak için yazdığımız araçtaki bir hatadan dolayı bazı metinlerde kod kayması yaşandığını tespit ettik. Bu sebepten ötürü test süreci biraz uzayacak, bu durumdan dolayı kusura bakmayınız lütfen.

Test yüzdesi ise şu an için %10'dur. Test sürecini en erken şekilde bitirebilmek için olabildiğince hızlı çalışacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Apex Pro (insan çevirisi) yamasının çeviri yüzdesi %100 olarak güncellenmiştir ve çeviri aşaması bitmiştir. Bugün itibariyle test aşamasına geçiyoruz.

Biliyoruz, normalde hafta sonu yayınlayacağımızdan bahsetmiştik ancak oyunun metinlerini çıkarmak için yazdığımız araçtaki bir hatadan dolayı bazı metinlerde kod kayması yaşandığını tespit ettik. Bu sebepten ötürü test süreci biraz uzayacak, bu durumdan dolayı kusura bakmayınız lütfen.

Test yüzdesi ise şu an için %10'dur. Test sürecini en erken şekilde bitirebilmek için olabildiğince hızlı çalışacağız.
Pzartesi oldu, gelecek mi çeviri

Dosya Ekleri

• GlDbtM3XcAAEjF4.jpg
    GlDbtM3XcAAEjF4.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 17
Üzerinde çalışıyoruz hâlâ. Test yüzdesi %50 şu an. Olabildiğince hızlı bitirmeye çalışıyoruz dediğim gibi.

Bu Apex platfformunun olayı nedir? Sadece yama yayımlamak mı? İnanılmaz profesyonel ve iyi hazırlanmış. 2 dakikada hayran kaldım. Yapay zekadan pek bir bilgi alamadım. Tam olarak Apex platformu nedir ve ne adına ne planlanıyor? Çeviri kadrosu nasıl işliyor?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı